Αρραβωνιάστηκε η Τζέσικα Σίμπσον

15.11.2010
Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση το Σάββατο. Ούτε, φυσικά και το κοτρώνι που έλαμπε στο δαχτυλάκι της.


Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση το Σάββατο. Ούτε, φυσικά και το κοτρώνι που έλαμπε στο δαχτυλάκι της.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) πήγε σε πολυκατάστημα του Κάνσας Σίτι για να προωθήσει την νέα της σειρά ρούχων και φόρεσε εκτός από ένα τεράστιο χαμόγελο που δεν μπορούσε με τίποτα να σβήσει από το πρόσωπό της, ένα δαχτυλίδι με ένα ρουμπίνι στη μέση και δύο διαμάντια εκατέρωθεν που προφανώς είναι του... αρραβώνα της.

Όπως φαίνεται ο Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) την έκανε την πρόταση και παρά την μάλλον άτυχη επιλογή πέτρας, αφού γενικότερα τα ρουμπίνια θεωρούνται κάπως γρουσούζικα, η αγαπημένη του το είπε το "Ναι".

Ύστερα από μόλις επτά μήνες σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται άλλος χρόνος για δοκιμές. Αγαπιούνται και θέλουν να παντρευτούν...

Τα νέα για τον αρραβώνα της Σίμπσον έρχονται λίγες μέρες μετά από εκείνα που μας ενημέρωσαν για τον αρραβώνα του πρώην άντρα της Νικ Λάσεϊ (Nick Lachey) με την εδώ και χρόνια αγαπημένη του Βανέσα Μινίλο (Vanessa Minnillo).

Μάλιστα η ίδια η Τζέσικα έχει ήδη δηλώσει πολύ χαρούμενη για την εξέλιξη αυτή στη ζωή του Νικ, με τον οποίο χώρισε το 2005 ύστερα από τρία χρόνια γάμου.

Η Σίμπσον και ο παίκτης του ράγκμπι Τζόνσον, ο οποίος έπαιζε για χρόνια με την τους San Francisco 49ers και τους New Orleans Saints άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Μάιο ενώ εκείνος ήταν σε διάσταση με την τότε σύζυγό του. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, οπότε ο δρόμος άνοιξε για τους δύο ερωτευμένους... Με το καλό, λοιπόν...

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε την Τζέσικα Σίμπσον να τραγουδά μαζί με τον τότε σύζυτό της Νικ Λάσεϊ, το τραγούδι "A whole new world" από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney "Αλαντίν".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα