Δαλιάνη - Παπαγιάννης: Επίσκεψη στο μαιευτήριο

17.11.2010
Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας σοουμπίζ. Ειδικά μετά το γάμο τους και τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού η ευτυχία της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη ολοκληρώθηκε! Άλλο ένα χαρμόσυνο γεγονός όμως φαίνεται ότι θα έρθει σε λίγο καιρό να τους αλλάξει πάλι τη ζωή!

Hταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε το κατώφλι του μαιευτηρίου «Ιασώ». Πάρκαραν το αυτοκίνητό τους έξω από το γνωστό μαιευτήριο και χεράκι χεράκι μπήκαν στο κτίριο. Φυσικά, προσπάθησαν να μη γίνουν αντιληπτοί, κάτι που πλέον δεν είναι καθόλου εύκολο. Όσοι τους είδαν υπέθεσαν πως η οικογένεια Παπαγιάννη μάλλον θα μεγαλώσει και από τριμελής θα γίνει τετραμελής!

Η επίσκεψή τους διήρκεσε περίπου μία ώρα και λίγο πριν από τις 6 βγήκαν πάλι πιασμένοι χέρι - χέρι χαμογελώντας και οι δύο ευτυχισμένοι. Σκεφτήκαμε ότι θα έχουν ευχάριστα νέα, γι’ αυτό θελήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους. Δεν σταθήκαμε όμως τυχεροί, αφού και των δύο τα κινητά τηλέφωνα ήταν κλειστά. Συνομιλώντας με στενό φίλο του ζευγαριού, μας είπε πως δεν είχε ιδέα για το αν περιμένουν ή όχι δεύτερο παιδί, δικαιολογώντας την άγνοιά του από το γεγονός ότι το ζευγάρι μετά την αναγνωρισιμότητα που γνωρίζει δεν «ανοίγεται» εύκολα και σε κανέναν όσον αφορά προσωπικά τους ζητήματα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ