Απέλυσε τη στυλίστριά της γιατί την έκλεβε

15.11.2010
Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που η αδυναμία της σε ακριβά κομμάτια ρούχων και εκκεντρικά αξεσουάρ της έχει στοιχίσει μια περιουσία. Μόνο που αυτή τη φορά της στοίχισε λίγο παραπάνω! Ο λόγος; Η συμπεριφορά της στυλίστριάς της, που όχι μόνο την εξέθεσε, αλλά την έβαλε και μέσα κάποιες χιλιάδες ευρώ...

Η απόλυση της στυλίστριας από την τραγουδίστρια είναι το πλέον hot gossip που κυκλοφορεί στα κοσμικά πηγαδάκια της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες. Τι ακριβώς συνέβη; Το καλοκαίρι η τραγουδίστρια είχε στείλει τη στυλίστριά της να της αγοράσει κάποια πράγματα από γνωστό μαγαζί πολυτελών ρούχων του Κολωνακίου. Όπως κι έγινε, με την τραγουδίστρια, αφού πρώτα τσεκάρισε τα πράγματα, να δίνει τα χρήματα στη στυλίστρια προκειμένου να εξοφληθεί το χρέος.

Κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε, καθώς η δεύτερη θεώρησε καλό να κρατήσει τα χρήματα... Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα οι υπεύθυνοι του καταστήματος επικοινώνησαν με την τραγουδίστρια και διακριτικά της υπενθύμισαν την οφειλή που υπήρχε.

Έπειτα από αρκετή ώρα συζήτησης μαζί τους κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί. Όταν στη συνέχεια επικοινώνησε με τη στυλίστριά της, έγινε χαμός! Την ενημέρωσε ότι διακόπτεται η συνεργασία τους, ενώ της έδωσε και μια χρονική διορία να επιστρέψει τα χρήματα που είχε κρατήσει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα την καταγγείλει στην αστυνομία.

Έντρομη η στυλίστρια την παρακάλεσε να μην πει τίποτα σε κανέναν, γιατί θα έχανε όλες της τις δουλειές, και υποσχέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιστρέψει τα χρήματα.