Τουρκία καλεί Κάτια (Δανδουλάκη)

10.11.2010
Τι ήταν να δηλώσει η Κάτια Δανδουλάκη ότι το αγαπημένο της σίριαλ είναι το «Χίλιες και μία νύχτες»; Το νέο ταξίδεψε στην Τουρκία και σε συνδυασμό με την τηλεθέαση που κάνει η «Ζωή της άλλης» με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια θέλουν τώρα την Κάτια να αναστατώσει τη ζωή της Σεχραζάτ και του Ονούρ στο δεύτερο μέρος της τουρκικής σειράς.

Οι Τούρκοι παραγωγοί είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη διεθνή επιτυχία του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» να πάει χαμένη. Έτσι, συζητάνε με τους δύο Τούρκους πρωταγωνιστές, τον Χαλίτ Εργκέντς (Ονούρ) και την Μπεργκιουζάρ Κορέλ (Σεχραζάτ), να ξεκινήσουν γυρίσματα την άνοιξη για το δεύτερο μέρος της ιστορίας. Κι επειδή τα κασέ των πρωταγωνιστών έχουν απογειωθεί, οι παραγωγοί τους «χρυσώνουν» για να πουν το «ναι».

Μάλιστα, δεν ήταν τυχαία η επίσκεψή τους στην Ελλάδα, καθώς έχει αποφασιστεί κάποια γυρίσματα να γίνουν εδώ. Έτσι, οι Τούρκοι παραγωγοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να γράψουν ρόλους και για Έλληνες ηθοποιούς, που θα παίξουν ως γκεστ σταρ στο σίριαλ. Την πρώτη που θέλουν είναι η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται αποφασισμένη, ακόμα κι αν συνεχιστεί για τρίτη σεζόν η «Ζωή της άλλης», να μην πει το «ναι», γιατί έχει θεατρικά σχέδια και θέλει να απεγκλωβιστεί από καθημερινή σειρά.

Αυτό όμως σημαίνει ότι θα έχει το χρόνο να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη πρόταση που θα δεχτεί. Και αυτή των Τούρκων θα είναι για να υποδυθεί μια Ελληνίδα γυναίκα που πηγαίνει στη γειτονική χώρα για να αναστατώσει τη ζωή του ζευγαριού, κρύβοντας ένα μυστικό από την οικογένεια της Σεχραζάτ που θα κινδυνέψει να τινάξει τη σχέση τους.

Αν τελικά η Κάτια Δανδουλάκη πει το «ναι», σίγουρα θα είναι ένα ελληνοτουρκικό «πάντρεμα» που θα συζητηθεί και μια γκεστ εμφάνιση που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις θεαματικότητες της τουρκικής σειράς.