Άρνι- Μπουλέ: Θα φάμε κουφέτα το καλοκαίρι

29.10.2010
Μπορεί να βρίσκονται απέναντι τηλεοπτικά τα σαββατόβραδα, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάντια Μπουλέ όμως διανύουν την καλύτερη περίοδο στη σχέση τους.

Μόνο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους χωρίζουν, αφού μετά την επανασύνδεσή τους, όπως μας αποκάλυψαν στενοί τους φίλοι, έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζουν το γάμο τους, χωρίς φυσικά να αφήνουν τίποτα να διαρρεύσει.

Δεν είναι τυχαίο το υπονοούμενο που άφησε ο Γρηγόρης στο τελευταίο live το περασμένο Σάββατο, όταν κλείνοντας την εκπομπή είπε ότι στο «Money Drop» μπορούν να συμβούν τα πάντα... «μπορεί κάποιος να κάνει ακόμα και πρόταση γάμου»!

Νάντια και Γρηγόρης βρίσκονται τόσο κοντά ο ένας στον άλλο και έδωσαν μια αμοιβαία υπόσχεση: Να μην αφήσουν ποτέ ξανά τα επαγγελματικά να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση τους. Κι έτσι γίνεται. Οι δυο τους συζητούν για το «Money Drop» και το «Top Chef», τις εκπομπές που παρουσιάζουν, σχολιάζουν ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ως εκεί.

Τις ώρες που βρίσκονται μαζί θέλουν να χαίρονται τον έρωτά τους και τις καθημερινές στιγμές. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο γάμος προγραμματίζεται για το επόμενο καλοκαίρι. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στη Χαλκιδική και κουμπάρος θα είναι ο κολλητός φίλος του γαμπρού Αντώνης Κανάκης. Το ζευγάρι σκέφτεται να μην κάνει ανοιχτό γάμο, αλλά προσκεκλημένοι να είναι οι κολλητοί φίλοι και οι στενοί συγγενείς τους.

Όταν επιστρέψουν στην Αθήνα όμως, θέλουν να οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι. Οι ετοιμασίες του γάμου αναμένεται να είναι πυρετώδεις μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού τότε θα έχει ολοκληρωθεί το «Top Chef» και η Νάντια θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο για να τα οργανώσει όλα στην εντέλεια.