Πώς να έχετε έναν άντρα του χεριού σας

27.10.2010
Ξύλο μετά μουσικής και σεξ επί σκηνής! Τι έπαθε ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο τρυφερός Τζέρι από τη «Μαρία την άσχημη», και παίζει μπουνιές με τον Ορέστη Τρίκα, που δεν μοιάζει καθόλου με το γλυκό Νικόλα στη «Ζωή της άλλης»; Γιατί κάθε βράδυ κάποιος από τους δύο ηθοποιούς κινδυνεύει να φύγει με μαυρισμένο μάτι από την παράσταση και πώς μπαίνει στο ερωτικό παιχνίδι η Χριστίνα Πομόνη σε hard core έκδοση, με δερμάτινα, μαστίγια και αλυσίδες; «Sex, more sex, η παράσταση που σε ιδρώνει!» το σύνθημα και οι απαντήσεις δίνονται στο ανατρεπτικό comedy show «Πώς να έχετε έναν άντρα του χεριού σας» στο bar theater «Swing» στο Γκάζι. Οι αντιδράσεις είναι απρόβλεπτες, καθώς οι τρεις πρωταγωνιστές βάζουν και το κοινό στο παιχνίδι, σε μια extreme εκδοχή των σχέσεων όπου όλα επιτρέπονται! Οι τρεις πρωταγωνιστές μιλάνε στο ΛΟΙΠΟΝ και αποκαλύπτουν hot spots της δικής τους ζωής.

Γιατί κάθε βράδυ κάποιος από τους δύο ηθοποιούς κινδυνεύει να φύγει με μαυρισμένο μάτι από την παράσταση και πώς μπαίνει στο ερωτικό παιχνίδι η Χριστίνα Πομόνη σε hard core έκδοση, με δερμάτινα, μαστίγια και αλυσίδες; «Sex, more sex, η παράσταση που σε ιδρώνει!» το σύνθημα και οι απαντήσεις δίνονται στο ανατρεπτικό comedy show «Πώς να έχετε έναν άντρα του χεριού σας» στο bar theater «Swing» στο Γκάζι. Οι αντιδράσεις είναι απρόβλεπτες, καθώς οι τρεις πρωταγωνιστές βάζουν και το κοινό στο παιχνίδι, σε μια extreme εκδοχή των σχέσεων όπου όλα επιτρέπονται! Οι τρεις πρωταγωνιστές μιλάνε στο ΛΟΙΠΟΝ και αποκαλύπτουν hot spots της δικής τους ζωής.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Το κάνετε για να προκαλέσετε και να φέρετε κόσμο στο ταμείο;

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Πιστεύω ότι η τέχνη υπάρχει για να προκαλεί. Οπότε εμείς αυτό κάνουμε, κι ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα έρθει να μας δει».

Ορέστης Τρίκας: «Νομίζω ότι προκαλούμε όχι με χυδαίο τρόπο, αλλά με greek sexy χιούμορ».

Χριστίνα Πομόνη: «Όλοι λίγο ως πολύ έχουμε ζήσει τέτοιες σκηνές. Πρέπει να είσαι του παρθεναγωγείου για να μην τις γνωρίζεις».

Στις μέρες μας, με τόσα προβλήματα, υπάρχει το σεξ στη ζωή μας;

Ο.Τ.: «Βεβαιότατα. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες ξεδίνουμε περισσότερο.

Υπάρχουν όμως έρευνες που δείχνουν ότι σε εποχές μεγάλης κρίσης κόβεται η διάθεση για σεξ...

O.Τ.: «Κόβεται το σεξ;».

Ι.Μ.: «Αυτό που λες είναι βασικό, γιατί ο καλύτερος εραστής είναι ο ξέγνοιαστος εραστής. Όμως, όπως και να το κάνουμε, στατιστικά ένας άντρας σκέφτεται το σεξ ανά 11 δευτερόλεπτα! Δεν είναι τρομακτικό αυτό;».

Να λοιπόν μια δικαιολογία γιατί κυνηγάει δύο και τρεις γυναίκες...

Ι.Μ.: «Ναι, αλλά δεν χρειάζεται να την κυνηγάει, γιατί 'μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει».

Ο.Τ.: «Ούτως ή άλλως εμείς έχουμε και σκηνές σεξ, οπότε μην αγχώνεστε, μια χαρά περνάμε (Γέλια.)».

Την πρώτη κίνηση πρέπει να την κάνει ο άντρας ή η γυναίκα;

Ο.Τ.: «Ο άντρας. Είμαι κλασικός τύπος. Ο άντρας είναι ο κυνηγός. Αν μου την πέσει η γυναίκα, με ξενερώνει αμέσως».

Ι.Μ.: «Η γυναίκα. Πάντα η γυναίκα διαλέγει. Από κει και πέρα όντως θα γυρίσεις και θα κοιτάξεις πρώτος μια γυναίκα που σου αρέσει, αλλά, αν εκείνη δεν σου χαμογελάσει, πώς θα συνεχίσεις;».

Χ.Π.: «Εγώ πάντως δεν θα την έπεφτα ποτέ πρώτη. Γιατί μετά ξέρεις πώς σε λένε οι άντρες».

Ι.Μ.: «Το έργο μας δείχνει ότι πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Γιατί οι άντρες να το κάνουν και να μην μπορούν οι γυναίκες; Στον έρωτα όλα παίζονται. Άντρες, γυναίκες πρέπει να είναι ίσοι».

Γυμνή φωτογράφηση θα κάνατε;

Χ.Π.: «Ποτέ! Μου έχουν προτείνει, αλλά δεν δέχτηκα».

Ο.Τ.: «Κι εγώ δεν θα έκανα».

Ι.Μ.: «Ναι, αν ήταν καλά τα λεφτά της αμοιβής, γιατί με αυτά θα μπορούσα να χρηματοδοτήσω την επόμενη παραγωγή μου στο θέατρο».

Τελικά, είναι αλήθεια ή μύθος ότι μπορούμε να έχουμε έναν άντρα του χεριού μας;

Χ.Π.: «Πάντα υπάρχει μια γυναίκα που θα του βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι».

Ι.Μ.: «Σ’ εμένα ούτε καν να το σκεφτεί η κοπέλα».

Ο.Τ.: «Σιγά, σκληρέ. Κακά τα ψέματα, πάντα οι γυναίκες μάς έχουν του χεριού τους. Είμαστε καταδικασμένοι!».