Χώρισε και το γλεντάει η Πάρις Χίλτον

13.04.2010
Εκεί που έκανε σχέδια για γάμο μέσα στο 2010, η διάσημη 29χρονη κοσμική λέγεται ότι χώρισε από τον αγαπημένο της Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhardt), αλλά όχι ότι τα έβαψε και μαύρα.



Εκεί που έκανε σχέδια για γάμο μέσα στο 2010, η διάσημη 29χρονη κοσμική λέγεται ότι χώρισε από τον αγαπημένο της Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhardt), αλλά όχι ότι τα έβαψε και μαύρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του... Χόλιγουντ, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) είναι πάλι ελεύθερη στην "αγορά". Δεν έχασε όμως χρόνο και δεν κάθισε να σκάσει, αφού ήδη χθες το βράδυ εθεάθη να διασκεδάζει έξαλα σε κλαμπ μαζί με τον Ρέτζι Μπους (Reggie Bush), ο οποίος σημειωτέον είναι ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η 29χρονη -επίσης- Καρντάσιαν χώρισε τον Αμερικανό άσσο του ράγκμπι τον περασμένο μήνα ύστερα από τρία χρόνια θυελλώδους σχέσεις με πολλά σκαμπανεβάσματα και ενδιάμεσα διαλείμματα.

Από την άλλη πλευρά, η Πάρις έβγαινε με τον Ρέινχαρτ τους τελευταίους 14 μήνες. Πληροφορίες του δικτύου RadarOnline.com θέλουν τη διάσημη κληρονόμο να ανησυχεί ότι ο παίκτης του μπέιζμπολ-καλός της τη χρησιμοποιεί για να προωθήσει την καριέρα του.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η μικρότερη αδελφή του Ρέινχαρτ ξεκίνησε το δικό της ριάλιτι στην τηλεόραση με τον αδελφό της σε ρόλο παραγωγού και τη Χίλτον να εμφανίζεται σε μερικά επεισόδια. Πιο πρόσφατα νέα όμως, θέλουν την Πάρις να μη συμφωνεί να συμμετάσχει στο σόου, το οποίο για αυτό τον λόγο δεν θα πάρει ούτε καν το πράσινο φως. Πηγές προσθέτουν ότι η οικογένεια της Χίλτον δεν συμπάθησε ποτέ τον Ρέινχαρτ, αμφισβητώντας πάντα τα κίνητρά του.

Χθες το βράδυ, η λαμπερή κοσμική κληρονόμος διασκέδασε στο "Tao Nightclub" του Λας Βέγκας με τον Μπους, γεγονός που δεν θα καταπιεί και πολύ εύκολα η Καρντάσιαν, η οποία δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με την Χίλτον. Ανταγωνίζονται, φαίνεται στην... κοσμικότητα.

Άλλες φήμες, θέλουν τον Μπους να έχει πληρώσει αδρά την Χίλτον ώστε να οργανώσει ένα πριβέ πάρτι γενεθλίων για έναν φίλο του. Στο κλαμπ, οι δυο τους ήπιαν πολύ, χόρεψαν πολύ -ακόμη και επάνω στα τραπέζια- και διασκέδασαν ακόμη περισσότερο.