Την έκανε να δακρύσει

01.02.2008
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η Πέγκυ Ζήνα έχει καταφέρει να αγγίξει πολύ κάποιους πονεμένους ανθρώπους μέσω της φωνής, των τραγουδιών της, αλλά και του χαρακτήρα της.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η Πέγκυ Ζήνα έχει καταφέρει να αγγίξει πολύ κάποιους πονεμένους ανθρώπους μέσω της φωνής, των τραγουδιών της, αλλά και του χαρακτήρα της. Αναμφισβήτητα είναι από τις αγαπημένες όλων. Ανάμεσά τους και μια κωφάλαλη θαυμάστριά της, η οποία της έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο «Μιλάω, με ακούς», προκειμένου να την ευχαριστήσει για την ύπαρξή της και μόνο!

Σίγουρα και η ίδια η Πέγκυ πρέπει να ένιωσε πολύ όμορφα όταν στο καμαρίνι της στην «Ιερά οδό», όπου εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία, μια κωφάλαλη θαυμάστριά της της χάρισε ένα τραγούδι που την έκανε να δακρύσει. Το τραγούδι μιλάει για τον πόνο ψυχής μιας κοπέλας, που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο, χωρίς όμως να αφήνει τη ζωή της στο έλεος, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο.

Η ευαισθησία της Πέγκυς είναι τέτοια, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όσο και αν προσπάθησε. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα το τραγούδι αυτό να βελτιωθεί και να συμπεριληφθεί στο επόμενο CD της. Κάτι που θα χαροποιήσει και τη θαυμάστρια της Πέγκυς, η οποία την ακολουθεί σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό βήμα και αν κάνει.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το τραγούδι αυτό άκουσε και ο Πασχάλης Τερζής και είχε ακριβώς την ίδια σκέψη με την Πέγκυ, ότι δηλαδή ένα τέτοιο κομμάτι αξίζει και επιβάλλεται να ενταχθεί στην επόμενή της δουλειά, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σημειώσει τεράστια επιτυχία, αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιδράσεις.