Τα πρώτα «χρυσά» μωρά του 2008

01.02.2008
Ούτε συνεννοημένες να ήταν η Κιμ Κίλιαν και η Ελένη Μενεγάκη, που με διαφορά μόλις 5 ωρών, την περασμένη Κυριακή το βράδυ και τα ξημερώματα της Δευτέρας αντίστοιχα, έφεραν στον κόσμο τα αγγελούδια τους στο ίδιο μαιευτήριο!

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Ούτε συνεννοημένες να ήταν η Κιμ Κίλιαν και η Ελένη Μενεγάκη, που με διαφορά μόλις 5 ωρών, την περασμένη Κυριακή το βράδυ και τα ξημερώματα της Δευτέρας αντίστοιχα, έφεραν στον κόσμο τα αγγελούδια τους στο ίδιο μαιευτήριο!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η δεύτερη κόρη
Εκεί που μας είχε πιάσει ένα άγχος για το πότε θα έρθει η στιγμή που η «ωραία» Ελένη της TV θα γεννήσει το τρίτο παιδάκι της μετά τον Άγγελο και τη Λάουρα, αφού σύντομα θα εξαντλούσε και τις τελευταίες μέρες του ένατου μήνα της εγκυμοσύνης της, ανοίξαμε τα ξημερώματα της Δευτέρας την τηλεόραση και αντικρίσαμε ένα τεράστιο πανό να γράφει «Ελένη, να σου ζήσει η κόρη»!

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, γέννησε στις 5.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών. Η παρουσιάστρια ενώ βρισκόταν με το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο μακριά από το σπίτι τους ένιωσε απρόσμενα κάποιες ενοχλήσεις. Ο σύζυγός της την πήγε αμέσως στο μαιευτήριο και τα ξημερώματα είδε το πρώτο φως η δεύτερη κόρη του ζευγαριού. Η μητέρα της Ελένης, η κυρία Ζέτα, έμεινε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να προσέχει τον Άγγελο και τη Λάουρα.

Τα χαρμόσυνα νέα έφτασαν στους συνεργάτες της Ελένης διά στόματος της αρχισυντάκτριας Ελένης Γελαλή αλλά και του Γιάννη Λάτσιου και ανέλαβαν σχεδόν απροετοίμαστοι να σηκώσουν το βάρος της παρουσίασης της εκπομπής. Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη και για το φύλο του μωρού, καθώς ήταν όλοι πεπεισμένοι ότι θα αποκτούσε κι άλλο γιο. Δεν περίμεναν να βρεθούν μόνοι τους τόσο σύντομα, αφού το πρωί του Σαββάτου, όταν η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε μαζί με το σύζυγό της και το μικρό της γιο Άγγελο το γυναικολόγο της, εκείνος την είχε διαβεβαιώσει ότι θα γεννούσε στις επόμενες 15 ημέρες! Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πρόλαβαν να φέρουν στην παρέα τους τη Ναταλία Γερμανού, την πρώτη αντικαταστάτρια της «ωραίας» Ελένης στον «Καφέ με την Ελένη» για δύο εβδομάδες. Αλλά και οι τηλεθεατές βρέθηκαν απροετοίμαστοι και δεν έκαναν ζάπινγκ όταν διαπίστωσαν την απουσία της. Τίμησαν λοιπόν με την... ψήφο τους τον «Καφέ με την Ελένη» και του έδωσαν μέχρι και 22%.

Νταντάδες άμεσης δράσης!
Επειδή όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, η Ελένη είχε ήδη φροντίσει να βρει δύο νταντάδες οικιακές βοηθούς, προκειμένου να τη βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού, αλλά και στη φροντίδα των παιδιών. Οι δύο νέες νταντάδες λέγονται Τζάνετ και Αμίνα και παλιότερα εργάζονταν για λογαριασμό βουλευτή της Ν.Δ. Η Τζάνετ, μάλιστα, πήγαινε τις τελευταίες μέρες πριν από τη γέννα και στα παρασκήνια της εκπομπής για να την περιποιείται. «Αυτό που ενδιέφερε την κ. Μενεγάκη από την πρώτη στιγμή ήταν να διαλέξει χαρούμενα άτομα, τα οποία να μιλάνε ελληνικά», μας είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου οικιακών βοηθών κ. Παναγιώτης Άνταμς.

Οι αντικαταστάτες
Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού, μέχρι στιγμής εκείνοι που θα καταλάβουν την «ηλεκτρική θέση» της παρουσίασης της πρώτης σε τηλεθέαση πρωινής εκπομπής, όπως επιβεβαιώνει και το ίδιο το κανάλι, είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Πρώτη ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού και μετά από δύο εβδομάδες θα την διαδεχτεί το πετυχημένο δίδυμο του «ΤV τιγκλόν» μέχρις ότου μπορέσει η Ελένη να επιστρέψει ξανά στα πλατό. Υπολογίζεται ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια θα λείψει συνολικά 42 ημέρες. Όπως λένε έγκυρες πηγές, η Μπέτυ Μαγγίρα δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει, αφού αυτόν τον καιρό τρέχει και δεν φτάνει με τη Eurovision, γιατί πέρα από τον ελληνικό τελικό, θα παρουσιάζει και μια σειρά ειδικών εκπομπών με την αδελφή της Ματθίλδη στην κρατική τηλεόραση.

ΚΙΜ ΚΙΛΙΑΝ: Γεννήθηκε ο θηλυκός Μάκης!
Ο Mr «Ζούγκλα» έγινε την Κυριακή το βράδυ για τρίτη φορά πατέρας. Η αγαπημένη του σύζυγος Κιμ Κίλιαν έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μελαχρινό κοριτσάκι.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ήταν που η Κιμ ένιωσε έντονους πόνους και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο μαιευτήριο όπου παρακολουθείται. «Εντελώς ξαφνικά, αφού βέβαια με πήραν πρώτα τηλέφωνο και τους έδωσα οδηγίες, η Κιμ είχε συσπάσεις και έσπασαν τα νερά. Μέσα σε μία ώρα εξελίχθηκε εντελώς φυσιολογικά ο τοκετός. Είναι ένα πολύ όμορφο μωράκι, που ομολογουμένως μοιάζει περισσότερο στον Μάκη. Σε αντίθεση με τη Σιένα-Ευγενία, που έχει τα χρώματα της Κιμ. Φυσικά και οι δυο πετάνε στα σύννεφα από την ευτυχία», μας είπε ο γυναικολόγος της Κιμ, κ. Θάνος Παράσχος.

Όπως όλα δείχνουν, η σχεδόν 2 χρονών ξανθιά Σιένα θα είναι η καλύτερη παρέα στη μόλις λίγων ημερών αδελφούλα της, που ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια και όσοι επώνυμοι και μη φίλοι του ζευγαριού την έχουν δει λένε ότι «είναι φτυστή ο μπαμπάς της»! Αξίζει να πούμε ότι ενώ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη γέννα του πρώτου τους παιδιού βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο, αυτή τη φορά ήταν δίπλα στην Κιμ και τη μετέφερε ο ίδιος στο μαιευτήριο. Μαζί του βρίσκονταν ο αδελφός του Σωτήρης Τριανταφυλλόπουλος, που γεμάτος συγκίνηση περίμενε την άφιξη της δεύτερης ανιψιάς του, αλλά και ο γιος του Μάκη από τον πρώτο του γάμο.

Αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, λένε ότι ο Μάκης δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του. «Το κλάμα της μικρής του κορούλας ήταν αρκετό για να λυγίσει και να ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς», λένε όσοι τον είδαν εκείνες τις πρώτες στιγμές.

«Ήταν πολύ κοντά της πριν και κατά τη διάρκεια του τοκετού και στο τέλος βγήκε λίγο έξω και ξαναμπήκε μόλις γεννήθηκε το μωρό. Θέλουν και οι δύο να βλέπουν συνέχεια το μωρό. Η Κιμ θηλάζει κανονικά τη μικρή και ο Μάκης τις παρακολουθεί και τις δύο και χαίρεται», πρόσθεσε ο κ. Παράσχος.

Αμέσως μετά την είδηση της γέννησης η σουίτα του μαιευτηρίου γέμισε από λουλούδια και παιχνίδια σε ροζ χρώμα από τους φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού. Ανάμεσα στα «επώνυμα» δώρα διακρίναμε αυτά της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Πασχάλη Τερζή, της Πέγκυς Ζήνα, του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, της Έλντας Πανοπούλου και άλλων Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να ευχηθούν στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Από τους πρώτους που πέρασαν από το δωμάτιο της Κιμ ήταν η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας, αλλά και ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη. Σήμερα ή αύριο (Πέμπτη ή Παρασκευή) αναμένεται να πάρει το εξιτήριο η Κιμ με την κορούλα τους και να επιστρέψουν στο σπίτι τους.