Όχι βέβαια, δεν χωρίζουμε!

04.02.2008
«Εγώ με το κοριτσάκι μου είμαι μια χαρά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Και γιατί να έχουμε; Όλα καλά μας πάνε, η οικογένειά μας, το παιδάκι μας... super.»
«Εγώ με το κοριτσάκι μου είμαι μια χαρά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Και γιατί να έχουμε; Όλα καλά μας πάνε, η οικογένειά μας, το παιδάκι μας... super.»

Αυτό απαντάει ο Διονύσης Σχοινάς, διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν την Καίτη Γαρμπή κι εκείνον να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σχέση τους και μάλιστα τόσο μεγάλο, που μπορεί να τους φτάσει ακόμα και στο χωρισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τραγουδιστές έρχονται αντιμέτωποι με τη φήμη του χωρισμού. Αυτή τη φορά, όμως, τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια έδωσαν και πήραν και η φημολογία πήρε μορφή χιονοστιβάδας! Μέχρι και στα αφτιά του Διονύση Σχοινά είχε φτάσει. Με άλλα λόγια, έμαθε από τρίτους ότι χώρισε με την Καίτη Γαρμπή!

«Με την Καιτούλα φεύγουμε στις 31 του μήνα για συναυλίες στην Αμερική και επιστρέφουμε στις 18 Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά θα ασχοληθούμε με τις νέες μας δισκογραφικές δουλειές», φέρεται να είπε ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς.

Το ζευγάρι θα συνδυάσει όχι μόνο την εργασία, αλλά και τη διασκέδαση και σκοπεύουν να απολαύσουν αυτό το ταξίδι. Τον τελευταίο καιρό και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχαν καταφέρει να βρουν λίγο χρόνο ώστε να βρεθούν οι δυο τους, κάτι που συνηθίζουν, αφού τους αρέσουν οι μικρές αποδράσεις. Οι συναυλίες στην Αμερική όμως τώρα τους δίνουν και αυτή την ευκαιρία, να... δραπευτεύσουν! Το μόνο που θα τους λείψει πολύ είναι ο μικρός Δημήτρης, για τον οποίο και οι δύο στεναχωριούνται όταν τον αφήνουν πίσω. ρενε σαραντινου