Δυναμική επιστροφή της Μινογκ!

23.11.2007
Είναι μια γυναίκα που τα έβαλε με την επάρατη νόσο και τη νίκησε. Είναι η super star της pop που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά της και δεν κρύφτηκε από κανέναν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ


Είναι μια γυναίκα που τα έβαλε με την επάρατη νόσο και τη νίκησε. Είναι η super star της pop που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά της και δεν κρύφτηκε από κανέναν. Η Κάιλι Μινόγκ επέστρεψε δυναμικά, πιο όμορφη από ποτέ και σαρώνει πάλι τα charts.

Δεν μασάει τα λόγια της και είναι έτοιμη για την πιο απρόβλεπτη κίνηση. Κάνει πετυχημένη καριέρα στη μουσική από τη δεκαετία του 80 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Παράλληλα, έχει τη δική της επιχείρηση με γυναικεία εσώρουχα, που έχουν το όνομά της, και, όπως λέει, είναι έτοιμη για νέες επιχειρήσεις.

Ακούραστη, τολμηρή, θαρραλέα, η μικροσκοπική σέξι Αυστραλέζα τραγουδίστρια επιστρέφει με γεμάτες μπαταρίες.

Είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να φωτογραφηθεί στα πιο απίθανα μέρη και τολμάει να κάνει τα πιο απρόβλεπτα μακιγιάζ. Τις προάλλες, όταν ανέβηκε πάνω σε έναν ελέφαντα για να δείξει πως η περιπέτεια της υγείας της τελειώνει, εντυπωσίασε τους θαυμαστές της ακολουθώντας τις επιταγές της καρδιάς της, όπως εξομολογήθηκε, που την οδηγούσαν να πει «όχι» στη σκιά που την είχε περικυκλώσει. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ολοκλήρωσε το δέκατο άλμπουμ της καριέρας της, το οποίο ονόμασε «Χ». Τόλμησε μάλιστα να αλλοιώσει την εικόνα της δοκιμάζοντας ένα ακραίο λουκ, που παραπέμπει σε τραγουδίστρια της πανκ ή σε άτομο που δουλεύει σε τσίρκο.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, λοιπόν, από τα στούντιο επιστρέφει στη διεθνή μουσική σκηνή θυμίζοντας την κλασική Κάιλι, που κατά καιρούς τσαλακώνει, όπως λέει, την καλοσιδερωμένη εικόνα που έχει ο κόσμος για τους σταρ, προκειμένου να δείχνει σε όλους πως «και τα είδωλα είναι άνθρωποι και μάλιστα ευάλωτοι σε ασθένειες και περιπέτειες κοινές».

Ήδη από την περασμένη άνοιξη ένιωθε ότι πατάει πιο γερά στα πόδια της μετά από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Σε μια κοινή εμφάνιση με την κατά τρία χρόνια μικρότερη αδερφή της Ντάνι Μινόγκ στα πλαίσια του γκραν πρι της Φόρμουλα 1 στη Μελβούρνη φρόντισαν να περάσουν την εικόνα της αγαπημένης οικογένειας. Ήταν κάτι που χρειαζόταν στην περίπτωσή τους, μιας και κατά το παρελθόν είχαν ακουστεί πολλά για την κακή σχέση μεταξύ τους. Η Ντάνι, πάντως, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας: «Αγαπώ την αδερφή μου και νιώθω την ανάγκη να δηλώσω ότι είναι για μένα πραγματική αδερφή. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι χρυσός χαρακτήρας και δεν τα λέω αυτά επειδή είναι σούπερ σταρ. Το τονίζω αυτό, γιατί η αδερφή μου έχει μεγάλη καρδιά, που ξέρει να αγαπάει και να συγχωρεί».