Ποιος θα έχει το πάνω χέρι;

29.11.2007
Δυνατές «μάχες» δίνονται στα χαρακώματα της ελληνικής σόουμπιζ, αφού σε μια δύσκολη δισκογραφικά χρονιά οι κόντρες για την επικράτηση μεταξύ των Ελλήνων σταρ δίνουν και παίρνουν.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Με μεγάλη έκπληξη είδαμε τον Φοίβο να ποζάρει στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Οι δυο τους με αυτόν τον τρόπο αποφάσισαν να κάνουν γνωστό στον κόσμο το καινούργιο τους σουξέ με τον τίτλο «10». Για ποιο λόγο, όμως, δέχθηκε να ποζάρει στη φωτογραφία και ο Φοίβος, που στο παρελθόν διατυμπάνιζε ότι δεν του αρέσει να βρίσκεται μπροστά στα φώτα και απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι τη δημοσιότητα; Ποιος τον ανάγκασε να βγει μπροστά από τα φώτα; Ο «υπαίτιος» ακούει στο όνομα Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ποια η σχέση των δύο κυρίων; Τυπικά καμία... Ουσιαστικά, όμως, υπάρχει θέμα ανάμεσά τους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, όταν ο Φοίβος είδε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να σαρώνει στα πρόσφατα μουσικά βραβεία «Αρίων», προβληματίστηκε έντονα. Από τη μία, έβλεπε τον Μιχάλη να κερδίζει πόντους σε δημοτικότητα και, από την άλλη, τη δουλειά του να προβάλλεται και να επιβραβεύεται από τον κόσμο. Ο ίδιος τελευταία δεν έχει βγάλει κάποιο σουξέ που να έχει κάνει τρελό «γκελ» στον κόσμο. Αφού, λοιπόν, το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη γίνονται πιο γνωστά στον κόσμο και πολύ πιο αγαπημένα, λόγω του ότι παρουσιάζονται μέσα από τις διαφημίσεις πολύ γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, προσέγγισε κι εκείνος ανταγωνιστική εταιρεία, για να παίζει και να προωθεί τα σουξέ του. Μάλιστα, πρωταγωνιστεί και ο ίδιος στο πλευρό της Δέσποινας μήπως καταφέρει και κερδίσει το χαμένο έδαφος. Προβληματισμένη όμως είναι και η ίδια η Δέσποινα Βανδή! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που επιστρέφει στα δισκογραφικά έπειτα από την τελευταία της εγκυμοσύνη, νιώθει απειλητική πίσω της την ανάσα της Έλλης Κοκκίνου, που μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από τη Heaven και να της άφησε αποκλειστικότητα τον Φοίβο, αλλά φαίνεται ότι ανανεώθηκε και διαρκώς η καριέρα της προχωράει προς την κορυφή, απειλώντας τη δική της «πρωτοκαθεδρία». Πρώτη κίνησή της ήταν να ζητήσει από τον Φοίβο να της δώσει όλα τα τραγούδια που επρόκειτο να περιληφθούν στη δισκογραφική δουλειά της Έλλης, εάν έμενε στη Heaven. Από εκεί και πέρα έχει ζητήσει τη στήριξη και της εταιρείας αλλά και του Φοίβου, προκειμένου να μπορέσει να ανακτήσει τις «δυνάμεις» της και να επανέλθει δυναμικά στα μουσικά πράγματα.