Μάχη για την κηδεμονία

20.11.2007
Το «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», που ψιθύριζαν ο ένας στον άλλο όταν είχαν διασταυρωθεί για πρώτη φορά τα βλέμματά τους, έχει πάψει να ναι το αγαπημένο τους τραγούδι.

Το «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», που ψιθύριζαν ο ένας στον άλλο όταν είχαν διασταυρωθεί για πρώτη φορά τα βλέμματά τους, έχει πάψει να ναι το αγαπημένο τους τραγούδι. Ο χωρισμός τους είναι γεγονός και δεν επήλθε ξαφνικά, αφού ήταν κοινό μυστικό ότι η σχέση τους περνούσε κρίση, η οποία τελικά δεν ξεπεράστηκε ποτέ. Τώρα πια που οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα και όχι με τον πιο φιλικό τρόπο ξεκινάει μια σκληρή κόντρα, καθώς και οι δύο θα διεκδικήσουν με «νύχια και με δόντια» την κηδεμονία του παιδιού τους!

Το γυαλί στη σχέση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον μπασκετμπολίστα είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό. Απλώς και οι δύο έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου να μη φτάσουν στα άκρα για χάρη του παιδιού τους. Το πάλευαν πολύ και υπήρξε ένα διάστημα όπου φαινόταν ότι είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και οι φήμες τούς ήθελαν να σκέφτονται ακόμη κι ένα δεύτερο παιδί!

Τελικά, αποδείχθηκε ότι η ξαστεριά κράτησε λίγο και ότι οι δύο σύζυγοι συνέχισαν να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Τα διάφορα προβλήματα εξακολούθησαν να υπάρχουν και η απόσταση που τους χώριζε τα διόγκωνε ακόμη περισσότερο. Ο Βολιώτης αθλητής από τα μέσα του 2005 είχε επιλέξει την ξενιτιά και πιο συγκεκριμένα την Ουκρανία για να συνεχίσει την μπασκετική του καριέρα. Μια μετεγγραφή που δεν άρεσε και πολύ στη Σαμπρίνα, αλλά έβλεπε και η ίδια ότι ο σύζυγός της δεν είχε κάποια πρόταση από ομάδες στην Ελλάδα. Παρόλο, λοιπόν, που αποδέχθηκε αρχικά αυτή την επιλογή του Παναγιώτη Λιαδέλη, στην πορεία άρχισε να κουράζεται από την απόσταση που τους χώριζε. Κι εκεί άρχισαν τα σύννεφα να γίνονται όλο και πιο μαύρα. Η Σαμπρίνα ζητούσε από το σύζυγό της να βρει κάποια ομάδα στην Ελλάδα, ώστε να τον βλέπει πιο συχνά ο γιος τους, αλλά και να ζουν φυσιολογικά. Η ίδια, άλλωστε, δεν μπορούσε να ταξιδεύει όσο τακτικά επιθυμούσε στην Ουκρανία, διότι από τη μία υπήρχε το έντονο κρύο, που μπορεί να έθετε σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού τους, και από την άλλη είχε να ασχοληθεί με τη δική της καριέρα.

Τα χιλιόμετρα επέτειναν το χάσμα και η απομάκρυνσή τους, εκτός από κυριολεκτική, πέρασε πλέον και στα συναισθήματά τους, γκρεμίζοντας κάθε ελπίδα επανασύνδεσης. Ο χωρισμός είναι πια οριστικός και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στις δικαστικές διαμάχες τους, όχι τόσο για τα περιουσιακά στοιχεία, όσο για την κηδεμονία του παιδιού τους. Ν.Ζ.