Το παιδί την πληρώνει τελικά

02.02.2007
Μετά από 11 χρόνια δικαστικής διαμάχης του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου θα περίμενε κανείς να ξεθυμαίνει η κόντρα. Κι όμως συνεχίζεται και τώρα πια, όπως δηλώνει η ίδια η Τζούλια, σε βάρος της κόρης τους Χαράς.

από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Η μικρή τραυματίστηκε πολύ άσχημα από την αμφισβήτηση του ίδιου της του πατέρα, μας είπε η Τζούλια Παπαδημητρίου. «Έχει διαταραχτεί η ψυχολογική ισορροπία και η υγεία της. Η Χαρά είναι παιδί του κι αυτό το φωνάζω εν γνώσει των συνεπειών του νόμου. Τον Τόλη Βοσκόπουλο ας τον κρίνει ο Θεός, η συνείδησή του και ο κόσμος μετά από όλα αυτά που μας έκανε.

Δεν θα έφτανα ποτέ στο δικαστήριο αν δεν ήμουν απόλυτα βέβαιη πως το αποτέλεσμα της εξέτασης θα ήταν θετικό και πως ο Τόλης είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου. Απορώ πώς του το επιτρέπει η ηθική του; Ξέρεις τι σημαίνει ηθική; Ακόμη κι αν δεν ήταν δικό του παιδί που δεν σηκώνει καμιά αμφιβολία αυτό, λέμε ακόμη κι αν δεν ήταν, πώς βάσταξε η καρδιά του να το πυροβολήσει και μάλιστα μπροστά σε όλη την Ελλάδα;».

Της τηλεφώνησε της Χαράς όλο αυτό το διάστημα για να την παρηγορήσει ή έστω να της πει ότι μετάνιωσε;

«Όχι, ποτέ. Δεν είναι διατεθειμένος να βελτιώσει τις σχέσεις τους και παρ όλα αυτά η Χαρά δεν έχει πάψει να τον αγαπάει, γι αυτό και άκουσε τη συμβουλή μου να μην κάνει μήνυση στον πατέρα της. Ξέρεις, σκέφτομαι καμιά φορά αν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κοιμάται ήσυχος τις νύχτες».

Έχεις σκεφτεί να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;

«Είναι το πιο εύκολο πράγμα, γιατί υπάρχει μεγάλη προσφορά. Είμαι αρκετά νέα ακόμη για να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου! Αυτό που έχει όμως προτεραιότητα στη ζωή μου είναι η ηρεμία της κόρης μου και να τελειώνουμε μ αυτή την άσχημη ιστορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα».