Το μωρό που περιμένει

29.12.2006
Η φήμη, ο ψίθυρος, η είδηση κυκλοφόρησαν με αστραπιαία ταχύτητα: Η Τζίνα Αλοιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης περιμένουν παιδί.

Την ίδια στιγμή εορταστική αναταραχή στους κοσμικούς, τους καλλιτεχνικούς και τους επιχειρηματικούς κύκλους. Γιατί πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για το ευχάριστο γεγονός και να χαρούν μαζί με τον Παύλο και την Τζίνα, αλλά πολλοί είναι κι αυτοί που στέκονται με δυσπιστία σ' αυτή την είδηση και κάνουν σχόλια πικρόχολα. Όπως πρώτοι εμείς στο ΛΟΙΠΟΝ αποκαλύψαμε το ειδύλλιο και την κατάληξη του έρωτά τους αλλά και μια σειρά από κακοπροαίρετες φήμες και ανθρώπους που ζηλεύουν την ευτυχία τους και κάνουν προσπάθεια να την αμαυρώσουν.

Έφτασαν να διερευνήσουν το παρελθόν της Τζίνας, ακόμα και στα παιδικά της χρόνια στην Καλαμάτα, και να προσπαθήσουν να βρουν συμμαθητές της και συμμαθήτριες από το δημοτικό, όπως και πρόσωπα που η Τζίνα είχε γνωρίσει στο Παρίσι, όταν σπούδαζε Ιστορία της Τέχνης στην Ecole du Louvre, ή στη Νέα Υόρκη, όταν εργαζόταν ως μοντέλο. Είναι αυτοί που πέρυσι λίγο πριν από το γάμο της διαβεβαίωναν τον κόσμο ότι υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια, που οδηγούν σε οριστικό χωρισμό.

Συνέχισαν και μετά το γάμο να κυκλοφορούν φήμες ότι η Τζίνα είχε προκαλέσει προβλήματα στην οικογένεια και ότι είναι ένα άπληστο πλάσμα, ένα πιράνχα που θέλει τα πάντα και απαιτεί από τον Παύλο να της δημιουργήσει ένα θέατρο για να πρωταγωνιστεί και να έχει το δικό της θίασο.

Κι αυτή η φήμη έχει καταρρεύσει, όπως και η άλλη, ότι η Τζίνα ζήτησε από τον Παύλο, πέρα από τα άλλα πανάκριβα δώρα που της έχει κάνει, να της αγοράσει και μία συλλεκτική Bentley. Ούτε και πάλι οι διαδοσίες σταμάτησαν να φλυαρούν, όταν έγινε γνωστό ότι η Bentley είναι του Παύλου, που λατρεύει τα συλλεκτικά αυτοκίνητα, και δεν αγοράστηκε για την Τζίνα.

Άλλο είναι το μεγάλο δώρο που περιμένουν και οι δύο: ένα παιδί. Αυτό θα είναι η πιο ωραία επιβράβευση του έρωτά τους. Η Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη έχει αποδείξει ότι έχει το DNA της μεγάλης σταρ. Άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί από όλες τις φάσεις της σταδιοδρομίας της. Και στο μόντελινγκ και στο θέατρο και την τηλεόραση. Μία σταρ με γοητεία, ταλέντο, ποιότητα, υψηλή παιδεία. Μία σταρ με ορίζοντες πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Το 2006 ήταν για την Τζίνα ένας χρόνος θριαμβευτικός στην καριέρα της με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της, που επισφραγίστηκαν με τον ονειρικό της γάμο.

Κι επειδή τα αστέρια του ουρανού συμπαθούν τα αστέρια της γης, σαν την Τζίνα, πώς να μην την ευνοήσουν και στο 2007 με ένα παιδί που με τόση λαχτάρα περιμένει;

«Το παιδί είναι θείο δώρο...» λέει η ίδια με ένα χαμόγελο ευτυχίας σε όλους τους δικούς της ανθρώπους... «είναι ένα δώρο, που με λαχτάρα περιμένω... Κι εγώ και ο Παύλος...».

Πριν από λίγες μέρες τούς είδαμε μαζί ωραίους και πάντα ερωτευμένους στο κατάμεστο θέατρο «ΗΒΗ» στη «Θεία από το Σικάγο» και όλα τα βλέμματα είχαν πέσει επάνω τους. Όπως και τα δικά μας.

Και επειδή τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν είναι ακόμα εμφανή, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι και το 2007 θα είναι χρονιά ευτυχίας και επιτυχίας και ο Αϊ-Βασίλης θα φέρει στον Παύλο και στην Τζίνα ένα θεόσταλτο δώρο: το παιδί που περιμένουν. Τι σκέπτεστε; Αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Πολλά δεν ζητάτε; Πάντως, κι αυτό από μας πρώτοι θα το μάθετε. Περιμένετε λίγο.

Κώστας Π. Παναγιωτόπουλος, BAR-BAR