Κίρα Τσάπλιν: Η εγγονή του Τσάπλιν στην Ελλάδα!

15.12.2006
Πώς μπορεί ο Τσάρλι Τσάπλιν να συνδέεται με τα απανταχού αδέσποτα σκυλάκια του κόσμου; Η απάντηση έρχεται μέσα από τη δίμετρη εγγονή του Κίρα Τσάπλιν που ήρθε να αναταράξει τα ύδατα της αθηναϊκής σόουμπιζ σκηνής. Και τι κάνει μια Τσάπλιν στην Αθήνα;

Πώς μπορεί ο Τσάρλι Τσάπλιν να συνδέεται με τα απανταχού αδέσποτα σκυλάκια του κόσμου; Η απάντηση έρχεται μέσα από τη δίμετρη εγγονή του Κίρα Τσάπλιν που ήρθε να αναταράξει τα ύδατα της αθηναϊκής σόουμπιζ σκηνής. Και τι κάνει μια Τσάπλιν στην Αθήνα; Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρα Τσάπλιν, εγγονή του μεγάλου Τσάρλι Τσάπλιν και δισέγγονη του Ευγένιου Ο Νιλ επισκέφτηκε τη χώρα μας μόλις την περασμένη Δευτέρα και, όπως ήταν φυσικό, έκοψε την ανάσα σε όλο τον αντρικό πληθυσμό!

Για τις ανάγκες του ετήσιου ημερολογίου «Pet Callendar 2007» η 24χρονη σέξι απόγονος του θρύλου του βωβού κινηματογράφου πρωταγωνίστησε στη φωτογράφηση διάρκειας τριών ημερών έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της τετράποδα.

Γεννημένη στην Ελβετία και μεγαλωμένη στο αρχοντικό των παππούδων της, ξεκίνησε μόλις από τα 16 της μια καριέρα στα πιο διάσημα ντεφιλέ μόδας της Νέας Υόρκης και του Παρισιού που θα ζήλευαν και τα πιο ακριβοθώρητα top models. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι η υποκριτική είναι αυτή που της «κλέβει» το ενδιαφέρον. Και δεν δείχνει καθόλου αγνώμων για την «κληρονομιά» που έχει, αφού είναι πρόεδρος μια οργάνωσης για την προστασία των ταινιών και του ονόματος του παππού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των ημερολογίων θα διατεθούν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ