Επισήμως: Ρόη Αποστολοπούλου

01.12.2006
Επισήμως-ανεπισήμως κάθε εβδομάδα μια διαφορετική παρουσία δικαιολογεί τη θέση της στο κοσμικό γίγνεσθαι και παρουσιάζεται μέσω των εμφανίσεών της. Επιτέλους ας μάθουμε ποιοι πραγματικά είναι οι γητευτές των φλας!

Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Ιπποκράτη και τους όρκους του, η Ρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου έχει σχέση αγάπης με τον Βασίλη Αποστολόπουλο του «Ιατρικού Κέντρου»! Μια σχέση η οποία κρατάει κοντά στα 9 χρόνια και καταφέρνει να ισορροπεί τους δύο πολύ επιτυχημένους επιχειρηματίες. Η Ρόη Αποστολοπούλου είναι ιδιοκτήτρια και manager της αλυσίδας ξενοδοχείων «Theoxenia» με την οποία ασχολείται οικογενειακώς.

Η ίδια δουλεύει με απίστευτους ρυθμούς στο ξενοδοχείο του Κεφαλαρίου, αλλά καταφέρνει, πάντα συνοδεία του συζύγου της, να κυκλοφορεί στα κοσμικά καλέσματα. Ιδιαιτέρως φιλική και προσιτή κοινωνικά, αλλά με στενούς φίλους, όπως ο μεγαλοδικηγόρος Γιάννης Δεληκωστόπουλος, η Φανή Σαραντοπούλου της γνωστής οικογενείας των κατασκευαστών, οι εφοπλιστές Γιώργος Αλεξανδράκης και Χάρις Μουνδρέα και η Πάολα Τσακίρη. Φυσικά, για να καταφέρει να ξεσκάσει από την πίεση της δουλειάς, φεύγει πολύ συχνά με το σύζυγό της και το αγοράκι τους με το σκάφος της οικογένειας καιρού επιτρέποντος, αλλιώς προτιμούν τα ταξίδια στο Λονδίνο.