Της πήρε τον άντρα

23.11.2006
Αν υπάρχει μια θανάσιμη αμαρτία που μπορεί να χαλάσει τις σχέσεις δύο γυναικών είναι το να πάρει η μία τον εραστή της άλλης ακόμη κι αν τυπικά η σχέση έχει λήξει. Αν δε πρόκειται για συναδέλφους, μπορεί ακόμη να σταθεί η αφορμή για ψυχρό πόλεμο με ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου. Αυτό συμβαίνει στο «Fix», όπου Κολέτσα και Μερκούρη εμφανίζονται στην ίδια πίστα.

Από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί η Χριστίνα Κολέτσα και η Ειρήνη Μερκούρη φέρονταν να βρίσκονται σε κόντρα. Έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά για τις διαφωνίες τους και, παρόλο που οι ίδιες ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους, μάλλον δεν θέλουν καν η μία να βλέπει την άλλη.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, σύμφωνα με τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η Χριστίνα Κολέτσα πνέει μένεα εναντίον της Ειρήνης Μερκούρη. Αυτή τη φορά όμως η αιτία δεν βρίσκεται ούτε στην αφίσα ούτε στη σειρά που εμφανίζονται στο κέντρο, αλλά ούτε και στο χρόνο προγράμματος που έχει καθεμία πάνω στην πίστα. Η κόντρα τους έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός κοινού αγαπημένου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο εν λόγω κύριος ήταν στο παρελθόν σύντροφος της Χριστίνας Κολέτσα και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τα καμαρίνια του «Fix» όπου εμφανίζονται, ο περιζήτητος γόης έχει γίνει το έτερον ήμισυ της Ειρήνης Μερκούρη. Όπως είναι φυσικό, η πρώην δεν μπορεί να συγχωρέσει με τίποτα στη νυν ότι βρήκε το ταίρι της στην αγκαλιά του πρώην της και, όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ξεσπάσει καταιγίδα στη σχέση τους.

Η Χριστίνα Κολέτσα θεωρήθηκε και είναι άλλωστε η πιο εντυπωσιακή παρουσία που πέρασε από το «Fame story 4» και από τότε με «όπλο» της τη σέξι εμφάνιση και το μπρίο που διαθέτει επί σκηνής έχει βρει τον κώδικα της επιτυχίας. Έτσι, μέρα με την ημέρα εξελίσσεται σε πολυσυζητημένο πρόσωπο της σόουμπιζ, καθώς παράλληλα με το πρώτο της CD, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, εμφανίζεται και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι βαρβάτοι». Πατώντας λοιπόν γερά στα πόδια της, δεν διστάζει να τα βάλει και να κοντραριστεί με την εξίσου εντυπωσιακή συνάδελφό της Ειρήνη Μερκούρη, η οποία έχει ήδη καθιερωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Βέβαια, μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί καμία μεγάλη φασαρία στο κέντρο όπου εμφανίζονται και γνωρίζοντας καλά και οι δύο το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν αφήνουν να φανεί προς τα έξω τι αισθάνεται η μία για την άλλη.

Το γεγονός όμως της ύπαρξης του κοινού αυτού προσώπου στην προσωπική τους ζωή έχει πυροδοτήσει την κόντρα και όλοι όσοι γνωρίζουν το κλίμα που επικρατεί στα καμαρίνια πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει να σκάσει η βόμβα!