Μόνη στη φυλακή η Λίντσεϊ Λόχαν

20.07.2010
Σήμερα, 20 Ιουλίου, η 23χρονη ηθοποιός που έχει απίστευτα μπλεξίματα με τον νόμο τα τελευταία χρόνια αναμένεται να περάσει το κατώφλι του σωφρονιστικού ιδρύματος που πρόκειται να τη φιλοξενήσει τους επόμενους 3 μήνες -ή και πολύ λιγότερο, όπως ακούγεται, λόγω υπερπληθυσμού (!) και άλλων κωλυμάτων που μπορεί να προκύψουν.


Σήμερα, 20 Ιουλίου, η 23χρονη ηθοποιός -που έχει απίστευτα μπλεξίματα με τον νόμο τα τελευταία χρόνια- αναμένεται να περάσει το κατώφλι του σωφρονιστικού ιδρύματος που πρόκειται να τη φιλοξενήσει τους επόμενους 3 μήνες, ή και πολύ λιγότερο, όπως ακούγεται, λόγω υπερπληθυσμού (!) και άλλων κωλυμάτων που μπορεί να προκύψουν.

Αυτό είναι το δεδομένο. Το μόνο, όμως. Καθώς αυτές τις τελευταίες ώρες δεν είναι καθόλου σίγουρο το ποιος θα εκπροσωπήσει τελικά την καημένη τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) στην συνέχεια της υποθεσής της.

Όπως είναι γνωστό, μέχρι την τελευταία δίκη, όπου εκδόθηκε και η καταδικαστική απόφαση για την άτακτη ηθοποιό, την υπεράσπισή της είχε η Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley). Μετά την ξαφνική απόφασή της να την εγκαταλείψει πριν από λίγες μέρες, χθες κυκλοφόρησε το νέο ότι τη θέση της πήρε ο μεγαλοδικηγόρος Ρόμπερτ Σαπίρο (Robert Shapiro) ο οποίος έγινε διάσημος για την αθώωση του Όου Τζέι Σίμπσον (O. J. Simpson) στην πολύκροτη υπόθεση στην οποία εκείνος κατηγορούνταν για φόνο.

Τελευταίες πληροφορίες όμως του δικτύου TMZ αναφέρουν ότι και ο Σαπίρο, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση υπό την προϋπόθεση ότι η πελάτισσά του θα συμμορφωνόταν απολύτως με τους όρους της εγγύησής της, την... έκανε.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Χόλεϊ, η οποία δεν είχε ποτέ επίσημα υπογράψει τα χαρτιά που την αποδέσμευαν από την υπόθεση, συναντήθηκε με τον Σαπίρο, μυστικά, χθες το βράδυ.

Ωστόσο, και παρόλο που οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τις αμέσως επόμενες ώρες, η ίδια η Λόχαν επέλεξε τον γνωστό της τρόπο να δημοσιοποιήσει τα συναισθήματά της: Το Twitter! Αστειεύτηκε μάλιστα σχετικά με την επερχόμενη φυλάκισή της, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη "booking" που σημαίνει "κλείσιμο", "κράτηση" (θέσης, ρόλου ή φυσικά... αστυνομική).

"Τα μοναδικά 'κλεισίματα' που ξέρω καλά εγώ είναι με τις ταινίες του Disney", έγραψε συγκεκριμένα. "Δεν περίμενα ποτέ ότι θα 'έκανα κράτηση' στη φυλακή... Μπλιαχχχχχχ", συμπλήρωσε στο τέλος.

Η ιδιαίτερης φροντίδας φυλακή που θα την "φιλοξενήσει", στο Λάινγουντ, κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες είναι γνωστή και για άλλες διάσημες "επισκέπτριές" της στο παρελθόν. Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) και η Κλοέ Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) έχουν περάσει λίγο καιρό εκεί στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίντσεϊ θα μένει σε απομόνωση, για τη δική της ασφάλεια, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να εκτίσει μόνο το ένα τέταρτο της ποινής της, όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες από τις φυλακισμένες εκεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα