Η Ριάνα στο επίκεντρο ροζ σκανδάλου!

12.05.2009
Σύμφωνα με τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν έντονα, η Ριάνα (Rihanna) έχει εξαφανιστεί από το Χόλιγουντ μετά τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν έντονα, η Ριάνα (Rihanna) έχει εξαφανιστεί από το Χόλιγουντ μετά τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο την περασμένη Παρασκευή. Μέχρι στιγμής ο υπεύθυνος παραμένει άγνωστος, ενώ ο πρώτος ύποπτος, πρώην αγαπημένος της τραγουδίστριας, Κρις Μπράουν (Chris Brown) αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο, δείχνουν μια ημίγυμνη γυναίκα μπροστά σε έναν καθρέφτη, με το μήνυμα "Σ' αγαπώ Ρόμπιν, μου λείπεις", γραμμένο στο κάτω μέρος -το αληθινό όνομα της Ριάνα είναι Ρόμπιν Φέντι (Robyn Fenty). Ωστόσο, η αυθεντικότητα των φωτογραφιών είναι αμφίβολη καθώς το πρόσωπο της γυναίκας είναι πολύ σκοτεινό, ενώ δεν διακρίνονται τα εμφανή τατουάζ της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της: "Η Ριάνα έχει φρικάρει. Μόλις κατάφερε να ορθοποδήσει μετά τους τελευταίους φρικτούς μήνες. Δεν έχει ιδέα πώς διέρρευσαν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά είναι αποφασισμένη να το βρει. Αυτή τη στιγμή έχει καταφύγει στη Χαβάη, για να αποφύγει τον διασυρμό. Ηχογραφεί το καινούργιο της άλμπουμ και θέλει να απομονωθεί για λίγο από τον κόσμο.

Το καινούργιο σκάνδαλο έχει επιβαρύνει κι άλλο την τραγουδίστρια, καθώς ο πρώην φίλος της, Κρις Μπράουν κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της. Μια από τις εικόνες που διέρρευσαν δείχνει έναν άντρα που μοιάζει στον Μπράουν, να φοράει στο κεφάλι ένα ροζ μποξεράκι στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Αρχικώς οι υποψίες για τη διαρροή στράφηκαν στον Μπράουν, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη: "Είναι μια ψευδής και παραπλανητική κατηγορία. Ο Κρις (Μπράουν) δεν δημοσίευσε ούτε άφησε να διαρρεύσει καμιά φωτογραφία της Ριάνα (ή οποιουδήποτε άλλου)", δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Η δισκογραφική εταιρία της Ριάνα, "Island Def Jam", απαίτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες από το site TMZ και όπου αλλού δημοσιεύτηκαν, καθώς "παραβιάζουν τα δικαιώματα της καλλιτέχνιδας", όπως και έγινε. Παράλληλα, οι δικηγόροι της έχουν σταματήσει να ισχυρίζονται ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αυθεντικές.