Ο Γκάι στο πλευρό της Μαντόνα.

06.04.2009
Η Μαντόνα( Madonna) μπορεί να έφυγε από το Μαλάουι χωρίς την 4χρονη Μέρσι (Mercy), άφησε όμως ρητές εντολές στους δικηγόρους της, να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την μάχη της υιοθεσίας.

Η Μαντόνα( Madonna) μπορεί να έφυγε από το Μαλάουι χωρίς την 4χρονη Μέρσι (Mercy), άφησε όμως ρητές εντολές στους δικηγόρους της, να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την μάχη της υιοθεσίας.

Η 50χρονη τραγουδίστρια ήταν φανερά συντετριμμένη από την άρνηση του δικαστηρίου να της δώσει την μικρούλα. Πριν αναχωρήσει για την Αγγλία με το ιδιωτικό της τζετ, έμεινε για πάνω από μία ώρα μαζί της, θέλοντας να την προετοιμάσει για τον αποχωρισμό.

"Δεν ήθελε να την αναστατώσει, προσπαθούσε όσο πιο ήρεμα γινόταν να της εξηγήσει ότι θα έπρεπε να φύγει. Μάλιστα, της έλεγε αστεία για να γελάσει. Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυα της καθώς την έσφιγγε στην αγκαλιά της, πριν της πει "αντίο". Της υποσχέθηκε όμως ότι σύντομα θα γυρίσει για να την πάρει μαζί της!", αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο αεροδρόμιο Λούτον της Αγγλίας, αυτός που υποδέχθηκε την Μαντόνα και τα παιδιά, ήταν ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) που στηρίζει την υιοθεσία της Μέρσι. Δεν δίστασε μάλιστα να υπερασπιστεί δημόσια την πρώην γυναίκα του, λέγοντας:

"Είναι καταπληκτική μητέρα. Αγαπά και νοιάζεται για τα δικά της παιδιά, αλλά και για όσα έχουν ανάγκη από προστασία και βοήθεια. Στηρίζω την απόφαση της για την δεύτερη υιοθεσία και στεναχωριέμαι που η αίτηση απορρίφθηκε. Ξέρω όμως ότι τα "όχι" είναι αυτά που πεισμώνουν την Μαντόνα, δεν θα το βάλει εύκολα κάτω".

Χαμογελώντας, ο σκηνοθέτης ανέβηκε στις σκάλες του αεροπλάνου και πήρε στην αγκαλιά του τον υιοθετημένο Ντέιβιντ Μπάντ (David Banda), που ακολουθούνταν από την 12 χρονη Λούρδη (Lourdes), που ήταν φανερά απογοητευμένη που άφησαν πίσω την "μελλοντική" της αδερφούλα.

Η Μαντόνα προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο της, όμως ο φακός ενός παπαράτσι την απαθανάτισε μέσα στο αυτοκίνητο καθώς έφευγε από το αεροδρόμιο: η έκφραση πόνου είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της, ενώ δάγκωνε τα χείλη της.

Νωρίτερα, η 50χρονη σταρ είχε εκφράσει τα συναισθήματα απογοήτευσης σε δικούς τους ανθρώπους: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι άφησα πίσω το όμορφο μωρό μου. Δεν είναι σωστό. Το αγαπώ... Είναι το μικρό μου κοριτσάκι. Εχει ανάγκη να βρίσκεται μαζί μου".

Και από ότι φαίνεται, έχει δίκιο γιατί η μικρούλα δεν σταματάει να τη ζητάει και να λέει: "Πού πήγε η μαμά μου;".

Ο υπεύθυνος του ορφανοτροφείου είπε: "δεν μπορεί να καταλάβει πού πήγε η καινούργια της οικογένεια. Η Λόλα, ο Ντέιβιντ και ο Ρόκο, νομίζει ότι παίζουν κρυφτό. Ραγίζει η καρδιά μου όταν κλαίει επειδή δεν βρίσκει κανέναν τους κοντά της".

Εντωμεταξύ, ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρα της Μέρσι εμφανίστηκε στις αρχές του Μαλάουι.

Ο 24χρονος φρουρός, Τζέιμς Καμπένα (James Kambena) επιθυμεί να κάνει εξέταση DNA για να αποδείξει την πατρότητα του και να αναλάβει την ανατροφή της μικρής. Αν το δικαστήριο του Μαλάουι κάνει δεχτό το αίτημα μου και αποδειχτεί ότι όντως πρόκειται για τον πατέρα, η Μαντόνα χάνει κάθε ελπίδα να κερδίσει την μάχη της υιοθεσίας.