Τα "φανερώματα" της Έιμι Γουάινχαουζ

22.06.2010
Μπορεί ο νέος έρωτας της 27χρονης τραγουδίστριας να μετρά μόλις λίγους μήνες, η ίδια όμως ένιωσε ότι ήθελε να γνωρίσει τον καινούριο αγαπημένο της στους γονείς της. Πήρε λοιπόν από το χέρι τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss) και πήγαν να ακούσουν τον μπαμπά Μιτς (Mitch) να τραγουδά τζαζ.


Μπορεί ο νέος έρωτας της 27χρονης τραγουδίστριας να μετρά μόλις λίγους μήνες, η ίδια όμως ένιωσε ότι ήθελε να γνωρίσει τον καινούριο αγαπημένο της στους γονείς της. Πήρε λοιπόν από το χέρι τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss) και πήγαν να ακούσουν τον μπαμπά Μιτς (Mitch) να τραγουδά τζαζ.

Η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) γνώριζε από την αρχή ότι οι γονείς της Μιτς και Τζάνις (Janis) δεν συμπαθούσαν καθόλου τον πρώην άντρα της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil). Εξάλλου και εκείνοι δεν είχαν κάνει ποτέ καμία προσπάθεια να το κρύψουν. Αντίθετα, είχαν επανειλημμένα εκφραστεί εναντίον του γαμπρού τους και δημοσίως.

Ίσως και για αυτό τον λόγο, η διαφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στο νέο αμόρε της κόρης τους φαντάζει τόσο μεγάλη. Μάλιστα χθες το βράδυ, η Έιμι κάλεσε τον Ρεγκ στο "Pizza on the Park" τζαζ κλαμπ του Λονδίνου όπου μαζί με τη μητέρα και τη μητριά της Τζέιν (Jane) κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και χειροκρότησαν τον πατέρα της που τραγουδούσε.

Ο 59χρονος πρώην οδηγός ταξί, Μιτς Γουάινχαουζ, εμφανίστηκε στο δημοφιλές κλαμπ του Νάιτσμπριτζ, όπου ερμήνευσε τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Rush Of Love".

Η ευκαιρία για να γνωρίσει τον καινούριο της φίλο στη μητέρα και τη μητριά της ήταν η ιδανική για την Έιμι. Ο Μιτς είχε ήδη γνωρίσει τον Τράβις. Είχε μάλιστα εκφράσει και τη συμπάθειά του για εκείνον, λέγοντας ότι νιώθει μεγάλη ανακούφιση που η κόρη του είχε γνωρίσει έναν φυσιολογικό άνθρωπο, επιτέλους.

Αλλά και η μητέρα της -παρόλο που δεν είχε ακόμη γνωρίσει τον Ρεγκ- είχε μιλήσει για τη νέα σχέση της κόρης της στο περιοδικό "Grazia". "Ανυπομονώ να τον γνωρίσω. Το μόνο που θέλει μια μάνα είναι να βλέπει το παιδί της χαρούμενο και υγιές και αν ο Ρεγκ μπορεί να βοηθήσει την Έιμι σε αυτό, τότε είμαι και εγώ χαρούμενη. Η Έιμι είναι ένα μικρό ερωτευμένο κορίτσι. Υπάρχει, βέβαια, ο ενθουσιασμός της αρχής, αλλά εκείνη φαίνεται να λατρεύει τα πάντα επάνω του", αποκάλυψε η ευτυχισμένη -επιτέλους- μάνα.

Η Έιμι και ο Μπλέικ είχαν παντρευτεί το 2007 σε μια μυστική τελετή στο Μαϊάμι, αλλά ο γάμος τους σκιάστηκε από τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε ο εθισμός και των δύο στην ηρωίνη και την κοκαΐνη. Το διαζύγιό τους βγήκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αμέσως μετά όμως, οι δυο τους άρχισαν να ξαναβρίσκονται κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Οι τελευταίες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να προγραμματίζει τον δεύτερο γάμο του σύντομα στο Λας Βέγκας, ενώ τον Απρίλιο είχαν φωτογραφηθεί και σε κοινή του έξοδο, επιβεβαιώνοντας έτσι την επανασύνδεσή τους.

Όπως φαίνεται, όμως, κάπου εκεί, χώρισαν ξανά και όταν ένας κοινός φίλος γνώρισε την Γουάινχαουζ στον 33χρονο σκηνοθέτη, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή μεμιάς. Τώρα πια, ο καιρός μόνο θα δείξει ποια θα είναι η συνέχεια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα