Ερωτικά μπλεξίματα για τέσσερις παντρεμένους!

27.02.2009
Φαίνεται ότι ο έρωτας δεν έχει όρια και ταμπού για δύο πολύ hot παράνομα ζευγάρια της σόουμπιζ. Από τη μία, γνωστός επιχειρηματίας ζει το απόλυτο πάθος στο πλευρό τραγουδίστριας και, από την άλλη, πασίγνωστη και καλλίγραμμη ηθοποιός βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού

Φαίνεται ότι ο έρωτας δεν έχει όρια και ταμπού για δύο πολύ hot παράνομα ζευγάρια της σόουμπιζ. Από τη μία, γνωστός επιχειρηματίας ζει το απόλυτο πάθος στο πλευρό τραγουδίστριας και, από την άλλη, πασίγνωστη και καλλίγραμμη ηθοποιός βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού από το σύζυγό της, καθώς ζει τον έρωτα με δημοφιλέστατο τραγουδιστή, που τυγχάνει, δυστυχώς για εκείνη, παντρεμένος. Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει τα παιχνίδια που παίζει ο έρωτας σε πολύ γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Θέλει να τον χωρίσει
Πολλά λίτρα βενζίνη θα πρέπει να κάψει γνωστός επιχειρηματίας προκειμένου να ξεφύγει από τη γυναίκα του, που θα τον κυνηγάει και με το δίκιο της όταν μάθει τον κρυφό δεσμό του με τραγουδίστρια, η οποία αυτή την περίοδο δεν είναι και πολύ στα πάνω της. Η ωραία κυρία της πίστας, που κυριολεκτικά έχει γαντζωθεί στον επιχειρηματία, φαίνεται να μην αρκείται στα όσα της έχει προσφέρει μέχρι στιγμής και αφήνει υπονοούμενα ότι θα ήθελε κάτι παραπάνω. Ίσως και γάμο!

Το παράνομο ειδύλλιο έχει αναπτυχθεί εδώ και μερικές εβδομάδες και πραγματικά ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή του. Ήταν πριν από μερικούς μήνες όταν η πανέμορφη τραγουδίστρια τελείωσε με έναν ακόμη άτυχο δεσμό, το δεύτερο κατά σειρά τα τελευταία χρόνια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς ήταν, είχε κλειστεί στο σπίτι της και προσπαθούσε να συνέλθει, όπως μάλιστα λένε κάποιοι και με τη βοήθεια ηρεμιστικών. Όχι μόνο λόγω του χωρισμού, αλλά και για την κατρακύλα που είχε πάρει τον τελευταίο καιρό η καριέρα της. Ήδη είχε ενημερωθεί πως το CD που κυκλοφορούσε ήταν το τελευταίο από την εταιρεία της και στη συνέχεια της έδωσαν απαλλακτικό. Παράλληλα, δεν είχε καμία πρόταση να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο, ούτε καν σε αρπαχτή στην ελληνική επαρχία. Η πρόταση για ένα τολμηρό εξώφυλλο σε περιοδικό ήταν για αυτήν δώρο εξ ουρανού, αν και όπως λένε συνάδελφοί της: «Το τρικ πιάνει την πρώτη, ίσως και τη δεύτερη, όχι όμως και την εκατοστή».

Η φωτογράφηση που έκανε έγινε αφορμή για να τη δει και να τη θυμηθεί ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι γνωστός για τις ισχυρές προσβάσεις του στο χώρο των media. Την πρόσεξε και την προσέγγισε αμέσως.

Το αρχικό φλερτ μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε σχέση και μάλιστα έντονη. Όχι όμως με τους πλέον συναισθηματικούς όρους. Η τραγουδίστρια έκανε από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλει είναι μια δυναμική ώθηση στην καριέρα της και ο επιχειρηματίας με τη σειρά του διευκρίνισε ότι επιζητούσε απλώς κάποιες ευχάριστες συνευρέσεις, όταν θα μπορεί να βρίσκεται μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μέχρι που εκείνη γλυκάθηκε. Διαπίστωσε ότι ο εραστής της μπορεί να τη βοηθήσει ουσιαστικά και άρχισε να του ζητάει περισσότερα. Εκείνος όμως φοβάται να μην καρφωθεί και της ζητάει να κάνει υπομονή. Κυρίως γιατί τρέμει μήπως μάθει κάτι η γυναίκα του. Μια απειλή που η ερωμένη του χρησιμοποιεί για να τον πιέσει.

Παντρεμένοι κι οι δυο
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που η πασίγνωστη ηθοποιός χόρεψε το χορό του Ησαϊα στο πλευρό του επί πολλά χρόνια αγαπημένου της. Ο γάμος της αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Η ευτυχία τους, όμως, δεν έμελλε να κρατήσει πολύ, αφού όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό περνάει μια δυνατή κρίση, που το έχει οδηγήσει στα πρόθυρα του χωρισμού. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ήδη έχουν πάει σε δικηγόρο και έχουν μπει μπροστά οι διαδικασίες διαζυγίου τόσο αθόρυβα όσο αθόρυβα έγινε και ο γάμος τους.

Στη σχέση αυτή, όμως, υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Ο λόγος για πολύ γνωστό τραγουδιστή, που είναι παντρεμένος, αλλά φαίνεται ότι τελευταία δεν είναι και τόσο πιστός στη σύζυγό του! Σύμφωνα με καλλιτεχνικούς κύκλους, ζει το απόλυτο πάθος και τον έρωτα με τη γνωστή ηθοποιό και μάλιστα τα πράγματα έχουν σοβαρέψει αρκετά στη σχέση τους. Η γνωριμία τους έγινε πριν από αρκετά χρόνια, όμως η ερωτική τους σχέση είναι πολύ πρόσφατη και όλα δείχνουν ότι έχει ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στις ζωές και των δύο. Βέβαια, ο τραγουδιστής δεν έχει ζητήσει ακόμη από τη γυναίκα του να χωρίσουν, οι κακές γλώσσες της σόουμπιζ όμως λένε ότι είναι θέμα χρόνου να ακούσουμε για το διαζύγιό του. Ένα γεγονός που θα συζητηθεί πολύ, καθώς τόσα χρόνια εκείνος ουδέποτε έδωσε αφορμή για σχόλια, ούτε έχει προκαλέσει συζητήσεις για εξωσυζυγικές περιπέτειες, αφού ήταν υπόδειγμα συζύγου. Μέχρι βέβαια που ερωτεύθηκε την ηθοποιό...