Χώρισαν Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν.

25.02.2009
Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), και ο επίσης ηθοποιός Μπράϊαν Οστιν Γκρήν (Brian Austin Green), διέλυσαν τον αρραβώνα τους.

Η ηθοποιός του "Τρανσφόρμερς" (Transformers), Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), και ο επίσης ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green), διέλυσαν τον αρραβώνα τους.

"Ο δεσμός τους δεν οδηγούσε πουθενά", αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού στο UsMagazine.com: "Η απόφαση του χωρισμού ήταν αμοιβαία, γι΄αυτό και παραμένουν φίλοι".

Η 22χρονη πρωταγωνίστρια και ο 35χρονος Γκριν γνωρίστηκαν το 2004, χτύπησαν μάλιστα και τατουάζ ο καθένας με το όνομα του άλλου, ενώ το 2006 αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, ελπίζοντας ότι σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

"Θα είναι ένας απλός γάμος. Δεν είμαι από εκείνα τα κορίτσια που φαντάζονται και σχεδιάζουν την ημέρα τους γάμου τους από μικρές. Αν συμβεί, σίγουρα δεν θα το έχουμε προγραμματίσει, δεν θα στείλουμε προσκλήσεις", δήλωνε πριν δύο χρόνια η Μέγκαν Φοξ.

Ελεγε επίσης ότι η ίδια και ο Γκριν -που είχε ήδη έναν 6χρονο γιό από το προηγούμενη σχέση του- δεν είχαν μιλήσει ποτέ για τη δημιουργία οικογένειας: "Νοιώθω ότι προτεραιότητα έχει η καριέρα μου. Πρέπει να δοκιμαστώ σε διαφορετικούς ρόλους. Μετά θα με απασχολήσει η μητρότητα".

Πέρσι ο Γκριν είχε διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού λέγοντας: "Δεν καυγαδίζουμε ποτέ. Όταν είμαστε μαζί φροντίζουμε να περνάμε καλά, πηγαίνουμε για φαγητό, πίνουμε ένα ποτήρι κρασί και γελάμε, αφήνοντας τις άσχημες στιγμές της ημέρας έξω από την σχέση μας".

Όταν επίσης τον είχαν ρωτήσει τι αγαπά περισσότερο στην Φοξ, ήταν απόλυτος: "Τα πάντα, αυτό είναι το καλό μαζί της".