Εκλεψαν την Οντρίνα Πάτριτζ.

25.02.2009
Ενώ το Χόλιγουντ γιόρταζε το βράδι της Κυριακής την απονομή των Όσκαρ, κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι της ηθοποιού Οντρίνα Πάτριτζ ( Audrina Patridge).

Ενώ το Χόλιγουντ γιόρταζε το βράδι της Κυριακής την απονομή των Όσκαρ, κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι της ηθοποιού Οντρίνα Πάτριτζ ( Audrina Patridge). "Όταν γύρισα σπίτι, με τρόμο διαπίστωσα ότι με είχαν κλέψει. Ηταν σίγουρα μια άσχημη εμπειρία! Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά...", έγραψε η 23χρονη ηθοποιός στο μπλόγκ της .

Το σημαντικό είναι ότι οι κάμερες ασφαλείας κατάφεραν να παρακολουθήσουν τους δύο κλέφτες, έναν νεαρό άντρα και μια γυναίκα την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι.

Φορούσαν καπέλα και σχεδόν έφυγαν σαν κύριοι, κρατώντας δύο μεγάλες σακούλες. Η αστυνομία ερευνά καρέ-καρέ τις κασέτες ενώ η ηθοποιός δεν δίστασε να ανεβάσει στο διαδίκτυο, εικόνες από την ώρα της διάρρηξης στο σπίτι της.

"Τα πρόσωπα τους φαίνονται αρκετά καθαρά, και αυτό πιστεύω ότι θα διευκολύνει στην σύλληψη τους. Κάθε πληροφορία σας είναι πολύτιμη". Η νεαρή ηθοποιός συνεχίζει την επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσα από το διαδίκτυο γράφοντας: "Πέρασα όλη την ημέρα συμπληρώνοντας ένα κατάλογο με τα πράγματα που μου έκλεψαν.

Κοίταξα όλα τα δωμάτια, έψαξα ντουλάπια, συρτάρια τα πάντα... Ευτυχώς τα περισσότερα είναι άνευ σημασίας που μπορώ να τα αντικαταστήσω εύκολα. Λείπουν όμως και αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας κι αυτό με κάνει έξαλλη!

Η αστυνομικός που ερευνά την κλοπή, Σάρα Φάντεν, είπε στους δημοσιογράφους οτι βασίζεται περισσότερο στις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις των κλεφτών αλλά, παρόλα αυτά, δεν έχουν στα χέρια τους καμία πληροφορία για τους ύποπτους!