Για να είστε εσείς η σταρ του ρεβεγιόν

26.12.2008
Η χρυσαφί σκιά φέτος έχει την τιμητική της, όπως και η μοναδική λάμψη του γκλίτερ, που χαρίζει στο λουκ μια νότα υπερβολής, η οποία δικαιολογείται και πολλές φορές επιβάλλεται για να δώσει το χρώμα στην glamorous εμφάνισή μας στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Χρυσαφένια Χριστούγεννα

Η χρυσαφί σκιά φέτος έχει την τιμητική της, όπως και η μοναδική λάμψη του γκλίτερ, που χαρίζει στο λουκ μια νότα υπερβολής, η οποία δικαιολογείται και πολλές φορές επιβάλλεται για να δώσει το χρώμα στην glamorous εμφάνισή μας στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Μπορείτε να παίξετε έντονα με τη χρυσαφί σκιά, αλλά προτιμήστε ένα μπεζ ή ροζ παστέλ κραγιόν και λίγο ρουζ στο χρώμα της τερακότα για να προσελκύσετε τα βλέμματα μόνο στα έντονα βαμμένα μάτια σας. Μην ξεχάσετε πριν αρχίσετε το μακιγιάζ να απλώσετε φον ντε τεν στο πρόσωπο και στο λαιμό και να φωτίσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια με ένα κονσίλερ, για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

Στη συνέχεια με ένα καφέ μολύβι σχεδιάστε το περίγραμμα του ματιού και μετά απλώστε με ένα πινελάκι τη χρυσαφί μεταλλική σκιά, πιο ανοιχτή στο μέσα και πάνω μέρος των ματιών, ενώ στην εξωτερική γωνία των ματιών είναι καλύτερο να βάλετε μια ματ καφέ σκιά και να τη σβήσετε προς τα πάνω σχηματίζοντας τόξο, για να μεγαλώσετε το σχήμα των ματιών.

Οι πιο τολμηρές και γιατί όχι, αφού η νύχτα των Χριστουγέννων είναι διαφορετική μπορείτε αντί για τη χρυσαφί σκιά να χρησιμοποιήσετε σκιές γκλίτερ, αφού τονίσετε το περίγραμμα των ματιών με μαύρο μολύβι. Επίσης, μπορείτε να βάλετε λίγο γκλίτερ και στα μάγουλα, δημιουργώντας μια extreme εικόνα.

Τα χείλη σας καλό είναι σε αυτή την περίπτωση να τα περάσετε μόνο με ένα λιπ γκλος σε ροζ ανοιχτό χρώμα, αλλά, αν θέλετε κάτι να απογειώσει τα βλέμματα, μπορείτε να τολμήσετε μοβ κραγιόν με γκλίτερ ή σάπιο μήλο ή ακόμα και μαύρο, που είναι το απόλυτο φετίχ στο βραδινό μακιγιάζ του φετινού χειμώνα. Σε όλες τις περιπτώσεις μην ξεχάσετε να περάσετε τις βλεφαρίδες τουλάχιστον δύο φορές με μαύρη μάσκαρα, που θα κάνει το βλέμμα σας πιο εντυπωσιακό.

Ποτέ χωρίς το άρωμά σας

Μην ξεχάσετε ότι η τελευταία «πινελιά» δεν είναι στο μακιγιάζ, αλλά στο άρωμα που φοράτε. Αποφύγετε τους πειραματισμούς και μην ενδώσετε στον πειρασμό να δοκιμάσετε το καινούργιο δειγματάκι από το άρωμα που σας έδωσε η πωλήτρια καλλυντικών. Αφήστε το για μια καθημερινή. Για να αισθάνεστε καλά τη λαμπερή βραδιά, προτιμήστε το δικό σας άρωμα, που φοράτε εδώ και καιρό. Βάλτε δυο τρεις σταγόνες πίσω από τα αφτιά, στο ντεκολτέ και στο μέσα μέρος των καρπών και ξεκινήστε να σαγηνεύσετε τα αρσενικά με την ομορφιά και τη μυρωμένη αύρα σας. Καλά Χριστούγεννα!

Τι να φορέσω;

Μην το αφήσετε την τελευταία στιγμή, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε άνω κάτω την ντουλάπα σας και να αργήσετε στο ραντεβού σας για το ρεβεγιόν.

Σίγουρα έχετε ένα μαύρο φόρεμα ή, αν αγοράσετε καινούργιο, προτιμήστε κάτι που να έχει μια λεπτομέρεια με δαντέλα. Το μαύρο είναι all time classic και μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πιο απίθανα αξεσουάρ, που φέτος είναι πολύ της μόδας, για να το κάνετε επίσημο. Κοντό ή μάξι πάντα μπορεί να γίνει «in» για μια εορταστική βραδιά. Βάλτε κόκκινη ή ροζ ψηλοτάκουνη peep-toe γόβα με ίδιο χρώμα φάκελο-τσαντάκι ή προτιμήστε αντίστοιχα ασημένιο ή χρυσό πέδιλο, που είναι πάντα στη μόδα. Παίξτε με τα κοσμήματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβά χρυσά για να είστε στη μόδα. Ανάλογα με τα παπούτσια και την τσάντα που θα επιλέξετε, «παίξτε» με τους χρωματισμούς. Αν θέλετε μια πολύ απλή, σικάτη εμφάνιση, μικρά σκουλαρίκια σε ασημί ή χρυσό χρώμα είναι ό,τι πρέπει. Κάντε το ακριβώς όπως η εκρηκτική Αντζελίνα Τζολί, που εντυπωσίασε τους πάντες με την απλότητά της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Η ανταλλαγή» στις 4 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Αν, πάλι, θέλετε κάτι πιο προχωρημένο, ακολουθήστε τον πρόταση του οίκου Just Cavalli και φορέστε πολλά βραχιόλια με charms. Επίσης, μέσα στη μόδα είναι τα μεγάλα βραχιόλια με ημιπολύτιμους λίθους ή μπορείτε απλώς να βάλετε μια εντυπωσιακή καρφίτσα που θα δώσει λάμψη στο σοβαρό μαύρο φόρεμα.

Πολλές είναι οι σταρ που λατρεύουν τις μαύρες επίσημες τουαλέτες. Ανάμεσά τους εντυπωσιακές εμφανίσεις έχουν κάνει οι: Άννα Βίσση, Κάτια Δανδουλάκη, Μαντόνα, Ναόμι Γουότς,Τζέσικα Άλμπα, Βικτόρια Μπέκαμ, Πάρις Χίλτον, Αν Χάθαγουεϊ, Σαρλίζ Θέρον, Κάιλι Μινόγκ. Τζένιφερ Άνιστον, Ρενέ Ζελβέγκερ και πολλές άλλες.