Η πιο σέξι παρουσίαση Όσκαρ είναι γεγονός!

15.12.2008
Φέτος είναι σίγουρα η χρονιά του! Αφού κατάφερε να εκτοπίσει τον Μπραντ Πιτ και να αναδειχθεί ο " πιο σέξι άντρας" στον κόσμο, ο Χιού Τζάκμαν αναλαμβάνει τώρα και χρέη οικοδεσπότη στην πιο λαμπερή βραδιά του Χόλυγουντ.

Φέτος είναι σίγουρα η χρονιά του! Αφού κατάφερε να εκτοπίσει τον Μπραντ Πιτ και να αναδειχθεί ο " πιο σέξι άντρας" στον κόσμο , ο Χιού Τζακμαν αναλαμβάνει τώρα και χρέη οικοδεσπότη στην πιο λαμπερή βραδιά του Χόλυγουντ. Θα είναι ο παρουσιαστής της 81ης τελετής των βραβείων Οσκαρ.

Ο 40χρονος Αυστραλός ηθοποιός περισσότερο γνωστός από τον ρόλο του "Γούλβεριν" στην ταινία "Χ-Men", αλλάζει τα δεδομένα στην παρουσίαση της βραδιάς, αφού μέχρι τώρα για αυτή τη θέση επέλεγαν κωμικούς ή σατυρικούς σχολιαστές. " Ο Τζακμαν μαγνητίζει τα βλέμματα στην μεγάλη οθόνη το ίδιο θα συμβεί και την βραδιά της απονομής. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο "σέξι" δείχνει μέσα στο σμόκιν. Αυτό και μόνον αρκεί"! Ο τηλεοπτικός παραγωγός της βραδιάς Λόρενς Μαρκ τόνισε ότι δεν μπορούσε να υπάρχει καλύτερος παρουσιαστής για την βραδιά της 22ας Φεβρουαρίου.

Ο Τζάκμαν παίζει στο πλευρό της Νικόλ Κίντμαν στην ταινία "Αυστραλία" και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει χρέη οικοδεσπότη σε απονομή βραβείων. Για τρεις συνεχόμενες χρονιές από το 2003-2005 παρουσίασε τα θεατρικά "Βραβεία Τόνυ" ενώ το 2004 είχε και ίδιος βραβευτεί για το ρόλο στο μιούζικαλ " Τhe Boy From OZ" που είχε ανέβει στο Μπρόντγουεϊ.