Χmas συναυλίες

11.12.2008
Γνωστές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ύμνους και κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά, καθώς και μεγάλες επιτυχίες των Θεοδωράκη, Χατζηδάκι και γνωστά τραγούδια του διεθνούς κινηματογράφου και του θεάτρου θα ερμηνεύσει σε μια σειρά συναυλιών της η Νάντια Γουάινμπεργκ.

Γνωστές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ύμνους και κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά, καθώς και μεγάλες επιτυχίες των Θεοδωράκη, Χατζηδάκι και γνωστά τραγούδια του διεθνούς κινηματογράφου και του θεάτρου θα ερμηνεύσει σε μια σειρά συναυλιών της η Νάντια Γουάινμπεργκ. Η Ελληνοαμερικανίδα καλλιτέχνιδα επιστρέφει για ενδέκατη χρονιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη και ξεκινάει την περιοδεία της από την Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου στη Λυρική Σκηνή. Μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό «Μαζί για το παιδί» από την ενεργοποίηση της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδας. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναυλίες, όπως στις 16 Δεκεμβρίου, στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών και τα έσοδα θα δοθούν στο «Εργαστήρι».

Σημειώνουμε ότι η Νάντια τιμήθηκε από την αμερικανική Γερουσία ως πρέσβειρα του ολυμπιακού πνεύματος για την προώθηση της ελληνικής μουσικής κουλτούρας και την ακούραστη προσπάθειά της να φέρνει μηνύματα ειρήνης και αγάπης μεταξύ των λαών.