Να δίνεις χαρά σε ένα παιδί. Αξία: Ανεκτίμητη!

11.12.2008
Μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο «Ρublic» Συντάγματος, όπου μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν και πήραν μέρος σε μια διοργάνωση της MasterCard για να γιορτάσει τη συνεργασία της με το φιλανθρωπικό οργανισμό «Μake Α Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος).

Μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο «Ρublic» Συντάγματος, όπου μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν και πήραν μέρος σε μια διοργάνωση της MasterCard για να γιορτάσει τη συνεργασία της με το φιλανθρωπικό οργανισμό «Μake Α Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος). Οικοδέσποινα της γιορτής ήταν η μανούλα πλέον Σίσσυ Χρηστίδου και πολλές διασημότητες έδειξαν την έμπρακτη υποστήριξή τους γνωρίζοντας από κοντά τους θαυμαστές τους, όπως o Θοδωρής Μαραντίνης από τους Onirama, η Τάμτα, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Θάνος Τζάνης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους τους καλλιτέχνες, να συμμετέχουν στα διάφορα happening, ενώ η Γιώτα Τσιμπρικίδου από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 FM ξεσήκωσε τους επισκέπτες μεταδίδοντας live την εκπομπή της από το «Ρublic».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ