Κι επιχειρηματίας ο Βέρτης!

11.12.2008
Στο δρόμο που χάραξαν συνάδελφοί του, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά και πιο πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο δεν αποκλείεται και να συνεργαστεί, κινείται ο Νίκος Βέρτης.

Από τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ, ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

Στο δρόμο που χάραξαν συνάδελφοί του, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά και πιο πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο δεν αποκλείεται και να συνεργαστεί, κινείται ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής σκέφτεται λοιπόν σοβαρά να γίνει επιχειρηματίας της νύχτας και να αποκτήσει το δικό του νυχτερινό κέντρο. Παράλληλα, ετοιμάζει ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του όχι στην Ελλάδα, αλλά στο Άμστερνταμ, όπου θα βρίσκεται τις ημέρες των εορτών. Ο νεαρός τραγουδιστής συνεχίζει την επιτυχημένη του περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική και Ευρώπη, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως έχει αφήσει κατά μέρος τα σχέδια για δυναμική επάνοδο στην Αθήνα. Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη να σκέφτεται πολύ σοβαρά την αγορά νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή, το οποίο θα εγκαινιάσει με τα τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά το επόμενο καλοκαίρι.

Όλα δείχνουν πως η περσινή σεζόν του στο «Ρosidonio» ήταν η τελευταία, καθώς ήδη τη σκυτάλη έχει πάρει ο Νίκος Κουρκούλης. Ο λαϊκός τραγουδιστής εδώ και καιρό βολιδοσκοπούσε την κατάσταση στη νυχτερινή Αθήνα. Γνωρίζοντας τη δύναμή του να γεμίζει μαγαζιά, ακόμη και χωρίς να έχει κάποιο πρόσφατο σουξέ, ήθελε να κάνει κάτι το ανατρεπτικό. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο κατάλληλος χώρος βρέθηκε. Ο λόγος για το ιστορικό «Show Center» στο Καλαμάκι, που τα τελευταία χρόνια λειτούργησε ως «Ελληνικόν». Βέβαια, στο ιδιαίτερα δαπανηρό αυτό εγχείρημα δεν θα είναι μόνος του, αλλά μαζί με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου «Οrama» της Θεσσαλονίκης και ίσως και με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό είναι σχεδόν κολλητοί. Όσον αφορά τον τελευταίο, υπάρχουν κάποια κολλήματα, καθώς, ως γνωστόν, είναι συνέταιρος με τον κ. Παπαθεοχάρη σε διάφορα μαγαζιά του ομίλου.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι δύο καλοί φίλοι δεν πρόκειται να συνεργαστούν, καθώς ένα σενάριο τους θέλει ήδη να έχουν συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν να εμφανίζονται μαζί στο «Αθηνών Αρένα». Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Αθηναίοι δεν θα στερηθούν για πολύ ακόμη την παρουσία του Νίκου Βέρτη στις πίστες. Ούτε βέβαια και οι Θεσσαλονικείς, καθώς προγραμματίζει να κάνει πολύ σύντομα 40 εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Οrama» της συμπρωτεύουσας.

Το πάρτι-έκπληξη
Στον τελευταίο σταθμό της μεγάλης περιοδείας του, το Άμστερνταμ, αποφάσισε να κάνει Χριστούγεννα φέτος ο Νίκος Βέρτης. Όχι μόνος του, αλλά παρέα με 150 καλούς του φίλους σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώνει με αφορμή το τέλος των υπερεπιτυχημένων συναυλιών του αλλά και τα γενέθλιά του. Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της συναυλίας και ήδη ο Νίκος έχει φροντίσει για την άνετη διαμονή των καλεσμένων του σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Ολλανδίας. Επιθυμία του είναι η συγκεκριμένη βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους, γι αυτό έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Ο γνωστός στυλίστας και προσωπικός φίλος του Σωτήρης Τσαγδής ήδη ετοιμάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση του καλλιτέχνη. Το λαμπερό βράδυ των Χριστουγέννων ο Νίκος Βέρτης θα υποδεχθεί τους προσκεκλημένους του με μαύρο κοστούμι Dior και παπούτσια της γνωστής ιταλικής φίρμας Aldo.