Πάλι μαζί Σολωμού - Αθανασίου;

09.12.2008
Εντονα σχολιάστηκε η απουσία του Μάριου Αθανασίου από την πρεμιέρα της παράστασης «Θάρρος ή αλήθεια», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού και ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στο Θέατρο «Αμιράλ».

Εντονα σχολιάστηκε η απουσία του Μάριου Αθανασίου από την πρεμιέρα της παράστασης «Θάρρος ή αλήθεια», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού και ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στο Θέατρο «Αμιράλ». Η ίδια η Μαρία, ωστόσο, έδειχνε να μην πολυασχολείται με τα δημοσιεύματα και τα σχόλια, αφού ο Μάριος ήταν δίπλα της καθημερινά στις πρόβες και τα τρυφερά τους τετ α τετ έδιναν και έπαιρναν. Απλώς το βράδυ της πρεμιέρας απουσίαζε γιατί έπαιζε την ίδια ώρα και εκείνος στο θέατρο.

Παραδέχτηκαν ανοιχτά το χωρισμό τους πριν από λίγο καιρό και μάλιστα η Μαρία έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μιλούσε εκτενώς για τη σχέση τους. Λίγο αργότερα ακολούθησε και η δική του συνέντευξη, όπου ο Μάριος όμως ήταν πιο φειδωλός στις απαντήσεις του για τη Μαρία και το χωρισμό τους.

Η εποχή ήταν κατάλληλη και η συγκυρία ευνοούσε αυτή την αποκάλυψη, την οποία πολλοί περίμεναν να γίνει από το καλοκαίρι. Παράλληλα, η Μαρία έκανε πρόβες για το θεατρικό έργο «Θάρρος ή αλήθεια» στο Θέατρο «Αμιράλ», όπου έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έτσι, λοιπόν, το ξεκαθάρισμα για τη σχέση των δύο ηθοποιών ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή, όταν παράλληλα γινόταν το πρόμο για το θέατρο. Αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες... γιατί η αλήθεια βρίσκεται κάπου αλλού...

Μαρία και Μάριος, λοιπόν, συνεχίζουν να είναι μαζί και να ζουν τον έντονο έρωτά τους. Ο Μάριος όσο καιρό εκείνη έκανε πρόβες πάντα έβρισκε χρόνο για να βρεθεί δίπλα της. Μάλιστα, όσοι τους έβλεπαν εκεί μιλάνε για μια πολύ ζεστή και τρυφερή σχέση. Ο γνωστός ηθοποιός μιλούσε μαζί της για όλα, όπως και για το παιδί τους, ενώ της έκανε και σχόλια για την ερμηνεία της, θέλοντας να τη βοηθήσει να αποδώσει καλύτερα το ρόλο. Οι αγκαλιές, τα πεταχτά φιλιά και οι τρυφερότητες εναλλάσσονταν στην απόλυτη έκφραση και δήλωση της αγάπης τους. Οι δυο τους έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ δεν υπήρχαν δείγματα κρίσης ή χωρισμού. Πώς το έλεγε το γνωστό τραγούδι; «Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν...».

Γ.Π.