Στη Μέκκα του shopping therapy

05.12.2008
Κρίση εδώ, κρίση εκεί, κρίση οικονομική, πολιτική, θρησκευτική, σεξουαλική.

Κρίση εδώ, κρίση εκεί, κρίση οικονομική, πολιτική, θρησκευτική, σεξουαλική. Κρίση ακούω και κρίση να μη βλέπω να χτυπάει τη δική μου πόρτα (δεν ξέρω για τις μαρμάρινες σκαλιστές πύλες τις Εκάλης, εγώ μια απλή ασφαλείας έχω!), την έχετε εγκαταστήσει στο υποσυνείδητό μου, που νιώθω σαν να χάνομαι όσο πλησιάζει το 2009. Το 2009; Τώρα!

Ε όχι δεν θα χαλάσω εγώ τη ζαχαρένια μου αν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι βαθύπλουτοι χάνουν τα δισεκατομμύρια με ρυθμό αφηνιασμένου κομπρεσέρ και εδώ ρασοφόρα golden boys (που λέει ο λόγος boys) κάνουν biz εις βάρος του δημοσίου. Δεν είμαι κυνικός, απλώς όσο έχω τη δουλειά μου και μετριάζω τα χρέη μου, προσπαθώ να μην κάνω απεγνωσμένες κινήσεις επειδή μου είπαν κάποιοι «τώρα υποφέρεις», γιατί τότε είναι που θα επηρεάσω αρνητικά την οικονομία.

Ε τον καφέ μου, λοιπόν, στο «Golden Ηall» θα τον πιω! Το νέο και εντυπωσιακότατο εμπορικό κέντρο της κυρίας Λάτση άνοιξε τις πόρτες του με μια φοβερή τελετή εγκαινίων και έστω και αν τα 132 upper class καταστήματά του είναι για καταναλωτές αλεξίσφαιρους σε οικονομικές κρίσεις, τα caf και τα εστιατόριά του όλοι αξίζει να τα επισκεφτούμε σε ένα lunch break. Το ιδανικό θα ήταν τα καταστήματα του «City Link» στη Σταδίου να άνοιγαν εκεί. Δηλαδή, Dolce Gabbana, Hermes, Louis Vuitton, Prada, αλλά και το γυμναστήριο «Ηolmes» να ήταν μέρος του εμπορικού.

Τα εγκαίνια ήταν αντίστοιχα της αίγλης του «Golden Ηall». Δύο γιγαντοοθόνες με το πανέμορφο πρόσωπο της Βασιλικής Τσεκούρα καλωσόριζαν τους επισκέπτες από εκατοντάδες μέτρα μακριά. Τα φωτισμένα σιντριβάνια τόνιζαν την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το χώρο και αμέσως μετά ένα τούνελ με τα κορίτσια του «Golden Ηall» αριστερά και δεξιά σε οδηγούσαν στο μαγικό και χριστουγεννιάτικο χώρο του εμπορικού. Στα τρία επίπεδα πάνω από 2.500 καλεσμένοι της Lamda Development γνώρισαν το νέο στολίδι της Ελλάδας. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, αθλητές και πρόσωπα των media είχαν σκορπιστεί στο χώρο. Βέβαια, βάσει εμπειρίας δεν είναι δύσκολο να τους βρεις Ρωτάς πού είναι το κεντρικό μπαρ! Και ειδικά όταν αυτό είναι και από πάγο, τότε δεν είναι παράλογο να συναντήσεις εκεί από τον Ηλία Ψινάκη μέχρι τη Γιάννα Αγγελοπούλου.