Λύγισε η Σιένα Μίλερ.

28.11.2008
Η σέξι ηθοποιός Σιένα Μίλερ δεν "περνά και μόνη της καλά" γι΄αυτό και ξαναγύρισε στην αγκαλιά του εκατομμυριούχου φίλου της Μπαλτάζαρ Γκετί.

Η σέξι ηθοποιός Σιένα Μίλερ δεν "περνά και μόνη της καλά" γι΄αυτό και ξαναγύρισε στην αγκαλιά του εκατομμυριούχου φίλου της Μπαλτάζαρ Γκετί.

Το ζευγάρι εθεάθηκε να κάνει βόλτα χεράκι-χεράκι μαζί με τα σκυλιά τους, σε πάρκο του Λονδίνου. "Εδειχναν πολύ ερωτευμένοι", είπε στην εφημερίδα Sun ένας παρευρισκόμενος που έβγαζε κι εκείνος το σκύλο του βόλτα την ίδια ώρα: "Η Σιένα του κρατούσε το χέρι και το κουνούσε πάνω-κάτω ρυθμικά, ήταν ανέμελη και έδειχνε σαν έφηβη, τρελά ερωτευμένη".

Η Μίλερ και ο Γκετί πέρασαν όλη την ημέρα μαζί. Το μεσημέρι πήγαν για φαγητό στο "Σαν Λορέντζο" στην περιοχή Νάιτμπριτζ του Λονδίνου, ενώ το βράδυ διασκέδασαν στο "Croucho" κλάμπ και γύρω στις 2.30 π.μ. αποχώρησαν διακριτικά, προσπαθώντας να μην φωτογραφηθούν μαζί.

Στις αρχές του μήνα, η Σιένα είχε παραδεχτεί ότι χώρισε από τον παντρεμένο Γκετί -λόγω του ότι δεν ταίριαζαν τα γούστα τους και ότι εκείνος δεν προχωρούσε σε διαζύγιο- και με καμάρι, δήλωνε: "Είμαι ελεύθερη αυτή την στιγμή, και το χαίρομαι απόλυτα. Δεν με νοιάζει καθόλου που είμαι μόνη".

Γρήγορα όμως τα πήρε πίσω... Παρότι ο αγαπημένος της ακόμη δεν πήρε διαζύγιο και εξακολουθεί να μένει την Αμερική για χάρη των παιδιών του, εκείνη τον κάλεσε κοντά της.

Και ο 33χρονος Γκετί, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό. Πήρε το ιδιωτικό του τζέτ και έτρεξε να τη συναντήσει. Τώρα, πόσο θα κρατήσει η επανασύνδεση, ο χρόνος θα δείξει...