Κατά της εργατικής τάξης

27.11.2008
Αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Με την εργατική τάξη τα έβαλε ο Τζάστιν (ο Τίμπερλεϊκ ντε). Ακόμη δεν βγήκε από το αβγό του και κάνει τζιριτζάτζουλες στους υπαλλήλους του.

Αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Με την εργατική τάξη τα έβαλε ο Τζάστιν (ο Τίμπερλεϊκ ντε). Ακόμη δεν βγήκε από το αβγό του και κάνει τζιριτζάτζουλες στους υπαλλήλους του. Τι; Δεν το ξέρεις; Βέβαια, είναι συνιδιοκτήτης σε ένα εστιατόριο με το όνομα «Southern Hospitality ΒΒQ». Πενήντα υπάλληλοι, λοιπόν, έκαναν μήνυση στον τραγουδιστή και στους λοιπούς ιδιοκτήτες βέβαια ζητώντας μισθούς και υπερωρίες που δεν τους έχουν πληρωθεί.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι στη μηνυτήρια αναφορά τους δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι οι διευθυντές του εστιατορίου (κάπου στο Μανχάταν βρίσκεται, δεν έχουμε πάει, κι ούτε πρόκειται σου επισημαίνω με αυτά που μαθαίνω) μάζευαν τα χρήματα από τα φιλοδωρήματα χωρίς να τους τα μοιράζουν. Ντροπή, ντροπή! Αυτό έχω να πω. Διότι το θεματάκι το έχουμε ξαναδεί με Ρόμπερτ ντε Νίρο και Jay Ζ, που έκαναν το ίδιο με τους υπαλλήλους τους στα εστιατόριά τους στη Νέα Υόρκη.