Χωρίς αφαλό η πιο σέξι γυναίκα!

24.11.2008
Χρειάζεται να διαθέτεις πολλά προσόντα για να είσαι σέξι, αλλά σίγουρα ο αφαλός δεν είναι ένα από αυτά! Μάλιστα, ένας από τους αγγέλους τη Victoria's Secret, ή αλλιώς, το σούπερ-μοντέλο "χωρίς αφαλό", Καρολίνα Κούρκοβα αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι "Ε".

Χρειάζεται να διαθέτεις πολλά προσόντα για να είσαι σέξι, αλλά σίγουρα ο αφαλός δεν είναι ένα από αυτά! Μάλιστα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι "Ε", το σούπερ-μοντέλο "χωρίς αφαλό" και ταυτόχρονα, ένας από τους αγγέλους τη Victoria's Secret, Καρολίνα Κούρκοβα αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η συνάδερφος της, Μπαρ Ραφαέλι, στην τρίτη, η δημοφιλής ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, το μοντέλο Ζιζέλ Μπούνχεν και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Σε μια πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό που έκανε η Κούρκοβα, στο Μαιάμι μαζί με άλλα μοντέλα της "Victoria's Secret", η απουσία του αφαλού "βγάζει μάτι". Και όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν το γύρω του κόσμου με την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν πού πήγε ο αφαλός της, που παλαιότερα βρισκόταν στη θέση του!

Η εκπρόσωπος της Κούρκοβα, παραδέχτηκε ότι το 24χρονο μοντέλο από την Τσεχία, δεν έχει αφαλό και ότι προστίθεται ψηφιακά όταν χρειάζεται, στις φωτογραφήσεις με μαγιό και εσώρουχα.

Το ελάττωμα αυτό, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την καριέρα της, αφού, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Φόρμπς, εκτός από "σέξι" είναι και ένα απο τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, .

Την λίστα των "10 πιο σέξι γυναικών του κόσμου" συμπληρώνουν οι: Αντριάνα Λίμα, Χάιντι Κλουμ, η Πενέλοπε Κρούζ, η Μανουέλα Αρκούρι και η τραγουδίστρια Σακίρα.