"Ανυπομονώ να ξεβρακώσω την Έιμι".

06.11.2008
Ο άντρας της Εμι Γουϊνχαουζ βγήκε από τη φυλακή για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και δήλωσε: "Θα δώ την γυναίκα μου και θα της κατεβάσω την κιλότα".

Ο άντρας της Έιμι Γουϊάνχαουζ μόλις βγήκε από τη φυλακή για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και δήλωσε: "Ανυπομονώ να δώ την γυναίκα μου και να της κατεβάσω την κιλότα".

Ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ λίγο πριν οδηγηθεί σε κλινική αποτοξίνωσης (αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που πήρε άδεια αποφυλάκισης) μίλησε στην εφημερίδα "Sun" και δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά του την γυναίκα του.

Θα πρέπει όμως να περιμένει ακόμη μια εβδομάδα για να δει την 25χρονη τραγουδίστρια, επειδή εκείνη βρίσκεται στο Λονδίνο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί: "Περίμενα σχεδόν ένα χρόνο, πιστεύω ότι θα αντέξω άλλη μια εβδομάδα μακριά της. Έχω περάσει πολύ άσχημα εκεί μέσα αλλά αυτό που τώρα έχει σημασία είναι ότι αναπνέω τον αέρα της ελευθερίας".

Ο Φίλντερ που παντρεύτηκε την Έιμι το 2007 στο Μαϊάμι, βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής από τον περασμένο Νοέμβριο. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 27 μηνών όταν επετέθη σε ιδιοκτήτη πάμπ στο Λονδίνο και μετά προσπάθησε να τα κουκουλώσει!

Τώρα όμως φαίνεται ότι έχει μετανιώσει για την βίαιη συμπεριφορά του: "Θέλω να λύσω τα προβλήματα στην ζωή μου και να σταματήσω τα ναρκωτικά. Η εξάρτηση μου από τις ουσίες με βγάζουν εκτός εαυτού. Δεν μπορώ να ελέγξω τις πράξεις μου, δεν καταλαβαίνω τι κάνω... Είμαι αποφασισμένος να κάνω μια καινούργια αρχή! Δεν θέλω να ξαναγυρίσω εκεί μέσα!".

Εντωμεταξύ, η Έιμι που πρόσφατα πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στους παπάρατσι που είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι της, περιμένοντας να απαθανατίσουν την στιγμή της επανένωσης με τον σύζυγο της.

Εκείνη όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να τους κάνει την χάρη και φορώντας ένα μαντήλι στο κεφάλι, όρμησε καταπάνω τους απειλώντας τους με βρισιές!