Πρεμιέρα για την «Παραμυθούπολη»

07.11.2008
Η μακροβιότερη παράσταση στο Ελληνικό Παιδικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος στο Θέατρο «Ορφέας», πρώην Χατζηχρήστου, αθροίζοντας 25 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας.

Η μακροβιότερη παράσταση στο Ελληνικό Παιδικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος στο Θέατρο «Ορφέας», πρώην Χατζηχρήστου, αθροίζοντας 25 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας. Ο λόγος για την «Παραμυθούπολη», μια παράσταση που ενθουσιάζει στην κυριολεξία τους μικρούς θεατές της, δίνοντάς τους με τον πιο έξυπνο τρόπο μηνύματα για την αγάπη, την ειρήνη και τη φιλία. Πολλοί από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ήρωες των παραμυθιών συναντιούνται σε μια απίστευτη κοινή περιπέτεια, ενώ η μουσική, τα χορευτικά και τα πολύχρωμα κοστούμια φέρουν κάτι από την ποιότητα και την αλήθεια του παλιού ποιοτικού θεάτρου.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Γρηγοριάδη, η καλλιτεχνική διεύθυνση του Κυριάκου Κερανόπουλου και με ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών οι ήρωες του «Μεγαλύτερου Θησαυρού» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς τους φίλους. Η φετινή πρεμιέρα γίνεται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 11:30 και οι ώρες παραστάσεων είναι 11:30 και 15:30. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-3604618.