Γ. Παπαμιχαήλ - Έλενα: "Θα σας καλέσουμε στο γάμο"

10.11.2008
Η ίδια αποφεύγει τις συνεντεύξεις μη θέλοντας να δώσει τροφή για σχόλια και περαιτέρω συζητήσεις, μιας και, όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για τη σχέση της. Ωστόσο, το πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στην Κύπρο έβγαλε πολλές ειδήσεις για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την αγαπημένη του σύντροφο Έλενα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Η ίδια αποφεύγει τις συνεντεύξεις μη θέλοντας να δώσει τροφή για σχόλια και περαιτέρω συζητήσεις, μιας και, όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για τη σχέση της. Ωστόσο, το πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στην Κύπρο έβγαλε πολλές ειδήσεις για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την αγαπημένη του σύντροφο Έλενα.

Συναντήσαμε το γιο της Αλίκης και του Δημήτρη μαζί με την αγαπημένη του Έλενα λίγες ώρες μετά από το ταξίδι που έκαναν για 12 ημέρες στη Μεγαλόνησο, όπου βρέθηκαν για να παρουσιάσουν το βιβλίο του. Ο κόσμος ένθερμος μαζί του τους υποδέχτηκε με μεγάλη αγάπη. Σήμερα η Έλενα στην πρώτη της συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ μιλάει για τον πολυαγαπημένο της σύντροφο. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Γιάννης και η Έλενα γνωρίστηκαν το καλοκαίρι, αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου που έγραψε ο μοναχογιός της Αλίκης με τίτλο «Έχω ένα μυστικό». Εκείνη, που κατάγεται από την Κόρινθο, σχεδόν τον ερωτεύτηκε μέσα από τα γραφόμενά του και εκείνος ενέδωσε. Συναντήθηκαν αρκετές φορές και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει. Σήμερα η Έλενα μιλάει αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ για τα μελλοντικά τους σχέδια!

Πώς αισθάνεσαι στο πλευρό του Γιάννη;

«Πάρα πολύ ωραία. Με πολλές ευθύνες μετά το χαμό που έχει γίνει».

Είσαι ερωτευμένη μαζί του;

«Αν είναι δυνατόν να ρωτάς κιόλας. Φυσικά. Πάρα πολύ ερωτευμένη».

Ο αρραβώνας που λέγεται ότι κάνατε ισχύει;

«Κοίταξε, αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν θα ήθελα να απαντήσω. Θέλω ορισμένα πράγματα να τα κρατήσω για μένα και τον Γιάννη».

Αλήθεια, κάνετε σχέδια για το μέλλον;

«Όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, κάνουμε κι εμείς τα δικά μας σχέδια. Ο Γιάννης είναι ό,τι πιο γλυκό έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Μήπως έχετε αποφασίσει να μείνετε και μαζί;

«Μα τώρα που μιλάμε σκουπίζω το σπίτι μας. Ναι, μένουμε μαζί, περνάμε ατέλειωτες ώρες μαζί και γενικά ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου».

Πώς είναι ο Γιάννης ως σύντροφος;

«Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένα εκπληκτικό μεγάλο παιδί, που αγαπάει πολύ αλλά και αγαπιέται πολύ».

Πώς τον αποκαλείς στην προσωπική σας ζωή;

«Τον λέω μωρό μου... και πολλά άλλα, που δεν θα ήθελα να πω τώρα».

Αλήθεια, όταν μιλάτε στις προσωπικές σας στιγμές, αναφέρεστε στο θέμα σίριαλ και βιβλίο;

«Το βιβλίο το θεωρούσε ο ίδιος υποχρέωση να το κάνει και να γράψει τα όσα βίωσε τότε. Ήθελε να δείξει πώς είναι πραγματικά η ζωή πίσω από τη λάμψη των δύο μεγάλων μας ηθοποιών. Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ανοίγεται εύκολα όταν αγαπάει. Θεωρώ κι εγώ, λοιπόν, πως ήταν υποχρέωση αυτού του ανθρώπου να γράψει το βιβλίο, για να μπορέσει να εξαγνιστεί».

Τι γνώμη έχετε για το σίριαλ;

«Του Γιάννη του αρέσει πολύ. Θεωρεί πως η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πολύ καλή ηθοποιός και γενικά το καστ των ηθοποιών προσφέρεται για ένα τόσο σημαντικό σίριαλ. Από την άλλη, όταν ο Γιάννης και ο Τόλης Σταματίκος εμπλέκονται σε ένα θέμα που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τότε είναι βέβαιο πως όλα βαίνουν καλώς».

Κάποιοι Κύπριοι μας μετέφεραν πως στην Κύπρο όπου βρισκόσασταν ο Γιάννης σού έκανε πρόταση γάμου...

«Δεν θα ήθελα ειλικρινά να σου απαντήσω σε αυτό το θέμα. Πάντως, θα σε καλέσω στο γάμο μου με τον Γιάννη, όταν γίνει».

Οι γονείς σου έχουν γνωρίσει τον Γιάννη. Πώς τον αντιμετώπισαν;

«Τους γνώρισε και τον αγαπάνε πολύ, όπως τους αγαπάει κι εκείνος».

Ήσουν ένας από τους παράγοντες που ο Γιάννης κατάφερε να είναι μακριά από τις ουσίες...

«Αυτό ήθελε δύναμη ψυχής και ο Γιάννης την είχε και το έκανε μόνος του. Ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι, αν ο ίδιος δεν το είχε βάλει στο μυαλό. Και ο Γιάννης έχει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής. Σκέψου τι έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος, πόσοι τον έχουν κατηγορήσει και, όμως, βγαίνει αλώβητος μέσα απ όλα αυτά. Είναι μοναδικός άνθρωπος».