Μια τρυφερή φιλία;

06.11.2008
Είναι ένα από τα πιο όμορφα αγόρια της κοσμικής Αθήνας και σίγουρα είναι πολλές εκείνες που θα ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό του ή να κερδίσουν την καρδιά του.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα αγόρια της κοσμικής Αθήνας και σίγουρα είναι πολλές εκείνες που θα ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό του ή να κερδίσουν την καρδιά του. Ο λόγος για το νεαρό εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο, που έχει γίνει το μήλον της Έριδος για το γυναικείο φύλο, αφού και πολύ γοητευτικός είναι και γενικότερα διαθέτει το πακέτο του ιδανικού γαμπρού. Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε η Εύα Καϊλή, που μετά τη σχέση της με τον «Μr Sanyo» Ντένη Παπαγεωργίου ήταν μόνη και αναζητούσε τον επόμενό της πρίγκιπα πολιτικός είναι η κοπέλα, τι άλλο θα έβρισκε!

Με τον Νικόλα γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και η συμπάθεια ήταν έκδηλη από την πρώτη τους συνάντηση. Οι κοινές τους έξοδοι σε διάφορα κοσμικά στέκια μετά την πρώτη τους γνωριμία σχολιάστηκαν από τους κουτσομπόληδες των κοσμικών και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για κάτι παραπάνω από απλή φιλία. Βέβαια, ο Νίκος Αγούδημος χώρισε μόλις πριν από λίγο καιρό από την πρώην αγαπημένη του και σίγουρα χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ξεπεράσει αυτή τη σχέση, που κράτησε περίπου ένα χρόνο. Έτσι, λοιπόν, η Εύα είναι γεγονός ότι δεν βρίσκει το έδαφος πρόσφορο για να προχωρήσει λίγο παραπέρα, αν και, όπως όλα δείχνουν, πολύ θα το ήθελε. Μάλιστα, όλοι λένε ότι στο βλέμμα της αποτυπώνονται τα συναισθήματά της για τον Νίκο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να του τα εκφράσει, αφού εκείνος της έχει εξηγήσει σε ποια φάση της ζωής του βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ότι δεν θα ήθελε ακόμη να προχωρήσει σε μια καινούργια σχέση. Αν θα γίνει κάτι στο μέλλον, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Για την ώρα, πάντως, πρόκειται για μια τρυφερή φιλία ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους που απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ