Ζουν τον απόλυτο γκέι έρωτα

24.10.2008
Ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Λυκαβηττού και συγκεκριμένα μόλις 100 μέτρα από την είσοδο του ομώνυμου πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Λυκαβηττού και συγκεκριμένα μόλις 100 μέτρα από την είσοδο του ομώνυμου πολυτελούς ξενοδοχείου. Ένα περιπολικό σπεύδει στην περιοχή έπειτα από τηλεφωνήματα περιοίκων για περίεργες κραυγές και ενοχλήσεις λίγο πιο πέρα από τα μπαλκόνια τους. Τι είχε συμβεί;

Η αιτία της φασαρίας κρυβόταν σε ένα ακριβό μαύρο τζιπ που ήταν σταματημένο στη διασταύρωση πίσω από το ξενοδοχείο. Ένα παθιασμένο ζευγάρι ήταν αυτό που αναστάτωνε την περιοχή και η περίπτωση ίσως να περνούσε στα συνήθη, με μια μικρή πιθανόν σύσταση, αν οι αστυνομικοί στο πρόσωπό τους δεν αναγνώριζαν δύο πασίγνωστους σταρ της πίστας και από τους πλέον περιζήτητους στο γυναικείο φύλο. Εκείνο δε το σημείο που επιβάρυνε περισσότερο την κατάστασή τους ήταν το γεγονός ότι ήταν εμφανής η κατανάλωση αλκοόλ και όχι μόνο. Η περίπτωση περιήλθε εις γνώσιν μας από διακεκριμένο Αθηναίο, ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν. Δεν γνωρίζουμε τη συνέχεια του περιστατικού, ψάξαμε όμως και μάθαμε το παρελθόν αυτής της ιστορίας.

Ο ένας διάσημος, αρρενωπός, με μια κουκλάρα ηθοποιό στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια. Ο άλλος, λιγότερο γνωστός, αλλά πολυσυζητημένος και αυτός. Όλα άρχισαν πέρυσι λίγο πριν από το τέλος της χειμερινής σεζόν, όταν ο ένας επισκεπτόταν όλο και πιο συχνά τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού που εμφανιζόταν ο άλλος. Η αλήθεια είναι πως από κανενός το μυαλό δεν είχε περάσει ότι μεταξύ τους υπήρχε κάτι παραπάνω. Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι κοινές τους εμφανίσεις έγιναν ακόμη πιο συχνές και μάλιστα οι δυο τους έκαναν διακοπές παρέα τόσο σε γνωστό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδας όσο και στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων, όπου όμως εκεί συναντήθηκαν δήθεν «τυχαία». Η κολλητή παρέα συνεχίστηκε και μετά το τέλος του καλοκαιριού με την επιστροφή τους στην Αθήνα, ενώ οι πρώτες φήμες ότι αυτή η δυνατή φιλία θα μεταφερόταν και σε μια συνεργασία επί πίστας είχαν αρχίσει να ακούγονται έντονα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Άλλωστε, μια συνεργασία τους θα ήταν δυνατό όπλο για όποιον επιχειρηματία θα τη φιλοξενούσε στο μαγαζί του. Τελικά, η συνεργασία αυτή αναβλήθηκε επ αόριστον, αφού ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θέλουν να δώσουν λαβή για περαιτέρω σχόλια, καθώς έχουν μάθει ότι ο έρωτάς τους συζητιέται στους καλλιτεχνικούς κύκλους πάρα πολύ τελευταία. Και οι δύο άλλωστε έχουν καριέρες που έχουν βασιστεί στην αγάπη των θαυμαστριών τους και δεν θα ήθελαν με τίποτα να σαμποτάρουν την επιτυχία.