"Γρήγορα ντεκαπαζ, γιατί χανόμαστε"

29.10.2008
Προσπαθούν να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για το «Έχω ένα μυστικό» στον Αlpha και ελπίζουν σε καλύτερα νούμερα από το 16,5% του πρώτου επεισοδίου. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, επιταχύνουν

Προσπαθούν να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για το «Έχω ένα μυστικό» στον Αlpha και ελπίζουν σε καλύτερα νούμερα από το 16,5% του πρώτου επεισοδίου. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, επιταχύνουν την εμφανισιακή αλλαγή της Κατερίνας Παπουτσάκη. Τη βάφουν ξανθιά επειγόντως! Ως μελαχρινή Αλίκη στα νεανικά της χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν φαίνεται να συγκίνησε το κοινό, που περίμενε να δει κάτι διαφορετικό και λαμπερό. Αν και η ηθοποιός προσπάθησε να πείσει ως Αλίκη, έχοντας λατρέψει αυτό που κάνει, δεν κατάφερε να δώσει την αύρα της σταρ που περίμεναν οι θεατές. Είναι πλέον γεγονός ότι παντού στον καλλιτεχνικό χώρο συζητιέται πότε θα γίνει ξανθιά η νεαρή ηθοποιός και μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της σειράς σκέφτονται να δώσουν στο κοινό τη νέα ξανθιά Αλίκη πολύ νωρίτερα απ ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια έκανε μαραθώνιο χρησιμοποιώντας διάφορες περούκες σε ξανθό χρώμα, καθώς η πρώτη σκέψη ήταν να μη βάψει τα μαλλιά της. Τελικά, όμως, οι υπεύθυνοι της παραγωγής, αλλά κυρίως η σκηνοθέτρια Ρέινα Εσκενάζυ έκριναν ότι θα πρέπει να βάψει τελικά τα μαλλιά της και μάλιστα το συντομότερο, καθώς λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά ίσως, όπως συζητιέται, και τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα δούμε τη θεαματική μεταμόρφωσή της. Την ερχόμενη βδομάδα η Κατερίνα Παπουτσάκη θα επισκεφτεί γνωστό κομμωτή για να κάνουν δοκιμαστικά για το ξανθό χρώμα των μαλλιών, ενώ ήδη έχει κάνει θεραπεία στα μαλλιά της για να αντέξουν τις συνεχόμενες τεχνικές εργασίες. Η ίδια, που δεν έχει δει ποτέ τον εαυτό της ξανθό, παρά μόνο με περούκα, ανυπομονεί για τη μεγάλη αλλαγή, που όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι θα ανεβάσει τις θεαματικότητες, καθώς το κοινό λάτρεψε την Αλίκη ως ξανθιά εθνική σταρ και την έκλεισε με αυτή την εικόνα για πάντα στην καρδιά του.