«Είσοδος ελεύθερη» για την Αννίτα

29.10.2008
Ξεχάστε το παλιό «Je taime» της Αννίτας Πάνια. Η παρουσιάστρια θα μας λέει φέτος ένα διαφορετικό «Σ' αγαπώ» με «Είσοδο ελεύθερη». Αυτός θα είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας εκπομπής της,

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Ξεχάστε το παλιό «Je taime» της Αννίτας Πάνια. Η παρουσιάστρια θα μας λέει φέτος ένα διαφορετικό «Σ' αγαπώ» με «Είσοδο ελεύθερη». Αυτός θα είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας εκπομπής της, που θα μοιάζει πιο πολύ με σόου, από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 21:00, στο Alter. Για να δούμε τι θα δούμε... Ένα διαφορετικό τηλεοπτικό σόου ετοιμάζει φέτος η Αννίτα Πάνια, η παρουσιάστρια που, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθεί πάντα το ένστικτό της και την αμετακίνητη επιλογή της να δίνει χώρο σε όσους έχουν κάτι να πουν. Πάντα στο πλευρό της βέβαια ο αγαπημένος της Νίκος Καρβέλας, που τα μέχρι στιγμής δεδομένα τον θέλουν φέτος να εμφανίζεται on camera. Η Αννίτα στο καινούργιο της σόου αφήνει την «Είσοδο ελεύθερη» «με πολλή τρέλα και κορδέλα», πολλές εκπλήξεις, καινούργια παιχνίδια και διαγωνισμούς τραγουδιού, χορού κ.ά. Δεν θα αλλάξει μόνο η θεματολογία και το ύφος της εκπομπής όμως, αλλά και τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής. Αν και η παρουσιάστρια αποφεύγει τις «συνταγές» και μέχρι να βγει στον αέρα δοκιμάζει πράγματα, φαίνεται ότι ο βασικός καμβάς πάνω στον οποίο έχει στηθεί η εκπομπή βρέθηκε και ο Νίκος Καρβέλας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, δεν θα είναι ο μόνος, αφού ήδη έχει συζητήσει για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Είναι πολύ καλοί φίλοι μου και ετοιμάζουν κάτι υπέροχο», τόνισε ο ηθοποιός. «Συζητήσαμε και τους είπα ότι με μεγάλη μου χαρά θα λάβω μέρος, αρκεί να τα βρούμε με τις ώρες, γιατί, όπως ξέρετε, η εκπομπή είναι ζωντανή κι εγώ έχω θέατρο. Αν μπορεί να συνδυαστεί, το θέλω πολύ. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά τους και μου αρέσει πολύ το χιούμορ της Αννίτας».

Πρόταση όμως έγινε και στην Ελένη Φιλίνη, η οποία επίσης βλέπει πολύ θετικά τη συμμετοχή της. «Η κουβέντα μας έχει γίνει και μάλιστα έχει προχωρήσει. Η Αννίτα είναι πολύ αξιόλογη, πανέξυπνη και τη θαυμάζω. Σύμφωνα με αυτά που έχουμε συζητήσει, θα είναι κάτι διαφορετικό από το Je t aime και οι διαγωνιζόμενοι δεν θα έχουν καμιά σχέση με τα παλιά της ταλέντα. Στη συνάντησή μας ήταν μαζί με τον Νίκο. Το είπε κι εκείνος ότι θέλουν να κάνουν κάτι πάρα πολύ καλό και διαφορετικό. Η Αννίτα επιθυμεί να κάνει κάτι άλλο. Ο καθένας θέλει να ανανεώνεται και εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά που μου είπαν ως ιδέα της εκπομπής. Το μόνο πρόβλημα είναι η ώρα, γιατί η εκπομπή είναι ζωντανή κι εγώ έχω θέατρο. Αν βρεθεί λύση σ' αυτό, βέβαια, και με μεγάλη χαρά θα είμαι στην κριτική επιτροπή».

Τον ίδιο ενθουσιασμό διατύπωσε και ο Λευτέρης Πανταζής, στον οποίο επίσης έκαναν πρόταση.

«Ο Νίκος, που είναι αγαπημένος μου φίλος, μου είπε ότι θα έχει διαφορετικό concept. Θα έρχονται νέοι αξιόλογοι τραγουδιστές και θα τους γράφει τραγούδια. Πραγματικά, μου άρεσε πολύ η ιδέα να ανακαλύπτουμε νέες φωνές και να βοηθάμε τα νέα παιδιά. δεν προλαβαίνω, όμως, γιατί έχω τις εμφανίσεις μου στο Όπερα». Το καλύτερο, πάντως, ο Λευτέρης μας το επιφύλαξε για το τέλος... «Απ ό,τι μου είπαν, ναι, θα βγαίνει στην οθόνη πλέον ο Νίκος. Ξέροντας καλά τον ίδιο και το ταλέντο του, πιστεύω ότι όσους αναλάβει θα τους κάνει φίρμες».

Έτσι, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας σε ρόλο-έκπληξη ετοιμάζονται πυρετωδώς για την καινούργια εκπομπή. Μάλιστα, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο επίσημα από το κανάλι ή την παραγωγή.

Όπως έμαθα, ακόμα και το σκηνικό στήνεται και ξαναστήνεται, ώστε να βρεθεί το στυλ εκείνο που θα εξυπηρετεί την εκπομπή και θα αποτελέσει ακόμα και αυτό έκπληξη! Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννίτα αλλάζει και στούντιο και δεν θα βγαίνει πλέον από τα Μελίσσια, αλλά από τα παλιά αγαπημένα της λημέρια στην περιοχή του Ταύρου.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα απογίνουν τα «Αννιτο-ταλέντα» της, ο Κάτμαν, ο Sex Bomb, η Γυναίκα Ποδοσφαιρίστρια, ο Παναγιώτης Κολλημένος, ο Χρήστος Ευαγγελινός, η Σαντρέλα Ξύστρα, ο Κωνσταντίνος Βεδουράς κ.ά. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παίξουν σε μια ξεχωριστή χιουμοριστική ενότητα, ενώ ο ανιματέρ-ηθοποιός Πάντη Κούσης θα αναλάβει άλλο ρόλο με ένα διαφορετικό σούπερ παιχνίδι. Κανείς δεν μπορεί να μπει φυσικά στο μυαλό της Αννίτας Πάνια, που είναι γνωστό πόσο απρόβλεπτη είναι, όπως και ο αγαπημένος της Νίκος Καρβέλας, ενώ κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδιά τους μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είπε στην ομάδα της: «Είμαστε έτοιμοι για όλα». Εξάλλου, σε ό,τι και αν κάνει ισχύει η παλιά αγαπημένη της ατάκα, την οποία πιστεύει πάντα: «Χαίρομαι που στην εκπομπή έχουμε τρέλα και δεν είμαστε τσούτσου». Σε λίγες μέρες, λοιπόν, αν προλάβουν, συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου, θα δούμε τι τελικά είχε στο μυαλό της όλο το καλοκαίρι η Αννίτα και προετοίμαζε μαζί με τον Νίκο Καρβέλα, θέλοντας πάλι να ταράξει τη σόουμπιζ και να πετύχει, όπως πάντα, υψηλές τηλεθεάσεις.