Ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της Ρούλας

27.10.2008
Τους έφερε κοντά η τηλεόραση και η αγάπη τους για τη ζωή, καθώς και οι δύο έδωσαν μάχη για να κερδίσουν το υπέρτατο αγαθό της υγείας.

Τους έφερε κοντά η τηλεόραση και η αγάπη τους για τη ζωή, καθώς και οι δύο έδωσαν μάχη για να κερδίσουν το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Η αγαπημένη μας Ρούλα Κορομηλά και ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας, που πριν από λίγο καιρό «πήρε» την καρδιά του νεαρού Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ, που έχασε τη ζωή του στη Μύκονο, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα βιβλίο-μήνυμα αισιοδοξίας: την αυτοβιογραφία της εθνικής τηλεπαρουσιάστριας!

Με μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα που έχει τίτλο «Στ άκρα» στην κρατική τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μια συγκινητική είδηση που αφορά την αυτοβιογραφία της.

«Αν ήταν κάποιος να γράψει τη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Κώστας», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια τιμώντας τον καλεσμένο της εκπομπής κ. Γρίμπιλα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί για περίπου δέκα χρόνια.

Ο 30χρονος δημοσιογράφος, που ήταν κοντά της σε χαρούμενες και δύσκολες στιγμές, τη γνωρίζει καλά και έχει δουλέψει σε πολλές παραγωγές στο πλευρό της. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που επιλέχθηκε για αυτό το δύσκολο και λεπτό εγχείρημα.

Η κυρία Κορομηλά, που διακρίνεται για την ευαισθησία της, θέλησε να εκφράσει, όχι μόνο την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπό του, αλλά και να του περάσει το μήνυμα ότι μόνο ένα άτομο που έχει δώσει μάχη για τη ζωή και την κέρδισε μπορεί να καταλάβει όσα η ίδια ένιωσε και βίωσε με τη δική της περιπέτεια υγείας.

Περιμένουμε τώρα να δούμε πότε θα δει το φως της δημοσιότητας το φιλόδοξο αυτό συγγραφικό εγχείρημα, που καταγράφει τις σπουδαιότερες μέρες της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς η καριέρα της Ρούλας Κορομηλά και οι εκπομπές της έχουν δημιουργήσει σχολή και έχουν γράψει ιστορία.