Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς, χωρίζουμε;

16.09.2008
Για ακόμη μια σεζόν ο αισθηματικός χάρτης της ελληνικής showbiz και της high society θυμίζει κινούμενη άμμο. Με άλλο ταίρι σαλπάρουν στις αρχές του καλοκαιριού για Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη και στο τέλος του επιστρέφουν στην Αθήνα μόνοι τους ή αρραβωνιασμένοι.
Για ακόμη μια σεζόν ο αισθηματικός χάρτης της ελληνικής showbiz και της high society θυμίζει κινούμενη άμμο. Με άλλο ταίρι σαλπάρουν στις αρχές του καλοκαιριού για Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη και στο τέλος του επιστρέφουν στην Αθήνα μόνοι τους ή αρραβωνιασμένοι. Τα Χριστούγεννα παντρεύονται ή χωρίζουν οριστικά και μπορεί βέβαια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να έχει βγει κι ένα διαζύγιο-express, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία...

Νοικοκυρεύτηκε
Μέχρι πριν από ένα χρόνο ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ο πλέον περιζήτητος εργένης της ελληνικής showbiz, με πολλές επώνυμες να καρδιοχτυπούν για πάρτη του και ακόμη περισσότερες να διαδίδουν πως ήταν έστω και για μικρό χρονικό διάστημα μαζί του. Η τυχερή τελικά ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία, όχι μόνο κατάφερε να του... κλέψει την καρδιά, αλλά να του βάλει και κουλούρα! Όχι βέβαια ακόμη, αλλά μόλις γεννηθεί με το καλό το παιδάκι τους. Ο γάμος θα είναι πολιτικός και αργότερα θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός.

Λογοδόθηκε
Αν και η επιτυχημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αρνείται να αναφερθεί με λεπτομέρειες στα προσωπικά της, οι πληροφορίες που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε πριν από λίγες ημέρες τον Αλέξανδρο Παρθένη στην Πάρο επιμένουν. Σύμφωνα με αυτές, ο νεαρός ηθοποιός πέρασε στη Σοφία Αλιμπέρτη τη βέρα κατά τη διάρκεια μιας πολύ ρομαντικής βραδιάς σε σικ εστιατόριο του νησιού.

Όχι άλλη μοναξιά
Αν και τα δικά του σουξέ είναι πιο ποιοτικά, το τραγούδι «Είμαι φουλ ερωτευμένος με την πάρτη σου» φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα. Μετά από κάποια σοβαρά σκαμπανεβάσματα ο τροβαδούρος του έρωτα, όχι μόνο είναι καλά με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αλλά σκέφτονται και να επισημοποιήσουν κατά κάποιον τρόπο τη σχέση τους. Θα είναι απλά μια συγκατοίκηση ή ένας ακόμη γάμος για τον Γιάννη Πάριο; Ο χρόνος θα δείξει. Όσον αφορά, τώρα, τα επαγγελματικά του, ο Γιάννης θα βρεθεί σε «συνεργασία κορυφής» με τη Μαρινέλλα στο «Απόλλων».

Σημάδια απογοήτευσης
Άσχημη περίοδος για τον άλλοτε «Μr 50%», που πριν από μερικά χρόνια τα κανάλια συναγωνίζονταν ποιο θα τον πρωτοεντάξει στο δυναμικό του. Ας αφήσουμε στην άκρη τις φήμες ότι πλέον δεν καρδιοχτυπά ούτε η Δήμητρα Ρουμπέση γι αυτόν, που δεν τις πιστεύουμε, όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται μάλλον σε μια περίοδο ανασυγκρότησης και περισυλλογής. Οι φίλοι του λένε ότι μετράει τις κινήσεις του και δοκιμάζει τους ανθρώπους γύρω του, απογοητευμένος από μια σειρά γεγονότων. Η είδηση δεν είναι βέβαια πως η Δήμητρα αξιοποιήθηκε στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη, αλλά ότι έμεινε εκτός τηλεοπτικού νυμφώνος ο Ανδρέας, κουμπάρος του Δημήτρη Κοντομηνά, μετά από χρόνια συνεργασίας με τον Αlpha.

Ελεύθερη κι ωραία
Όχι μόνο δεν μαράθηκε το ρόδο, όπως μεταφράζεται το όνομά της από τη μητρική της γλώσσα στα ελληνικά, αλλά άνθισε περισσότερο. Ο λόγος για την Γκιουλ Λούβαρη, που είχε παντρευτεί σε μια μυθική γαμήλια τελετή τον Αλέξη Λούβαρη πριν από κάποια χρόνια στο «Ciragan Ρalace» της Κωνσταντινούπολης. Το ζευγάρι αποφάσισε διακριτικά να πάρει χωριστούς δρόμους... Λένε, πάντως, ότι, αν και έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, εκείνη δεν θα φύγει από την Ελλάδα, γιατί βρήκε ό,τι έψαχνε στη χώρα μας.

Απέναντι στον καλό της
Μετά την αποχώρησή της από το πλευρό του Νίκου Παπαδάκη στο Alter η τύχη χαμογέλασε γρήγορα στη Νάντια Μπουλέ. Όχι μόνο έκλεισε να είναι στο πάνελ του «Όμορφου κόσμου» μετά από πρόταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά, σύμφωνα με τους γνώστες των παρασκηνίων της showbiz, είναι εδώ και δύο μήνες στο πλευρό του πανελίστα της Ελένης Μενεγάκη Φαίδωνα Κεφαλέα. Οι δυο τους βέβαια διαψεύδουν τη σχέση, ωστόσο αυτό γίνεται μάλλον γιατί είναι low profile, αλλά κι επειδή θα βρίσκονται σε ανταγωνιστικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Αρραβωνιάστηκε
Πρόβα γάμου και για την Έλενα Παπαρίζου με τον επί 9 χρόνια αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη. Το ζευγάρι φαίνεται πως αντάλλαξε δαχτυλίδια αρραβώνων όχι στη Χαλκιδική ή τη Μύκονο, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, αλλά στη Σουηδία, τη δεύτερη πατρίδα και των δύο, όπου είχαν λογοδοθεί πριν από αρκετά χρόνια. Η τραγουδίστρια μετά την επιτυχία του τελευταίου της δίσκου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της με τον Πασχάλη Τερζή στην «Ιερά Οδό».

Μόλις χώρισε
Με πολλούς ανθρώπους γύρω του όσον αφορά τα επαγγελματικά, αλλά μόνος του όσον αφορά τα προσωπικά. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως ο γάμος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με την Έρση οδεύει προς το τέλος του. Το ζευγάρι κατέβαλλε, λόγω του γιου τους Ίκαρου, σημαντικές προσπάθειες να είναι πάλι μαζί, ωστόσο διαπίστωσαν πως η σχέση τους έχει υποστεί ανεπανόρθωτο πλήγμα και αποφάσισαν απλά και ήρεμα να χωρίσουν.

Αφοσιωμένη μάνα
Αυτό και αν ήταν είδηση! Η Γωγώ Μαστροκώστα, όχι μόνο ετοιμάζεται στα τέλη Νοεμβρίου να γεννήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με το διεθνή ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα, αλλά εγκαταλείπει και τη showbiz, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η ημερομηνία του γάμου της με τον ποδοσφαιριστή ακόμη «παίζει». Πάντως, την επιθυμία τους για να γίνουν κουμπάροι και νονοί έχουν εκφράσει ουκ ολίγα πρόσωπα της showbiz.

Θα το πάρει το αγόρι
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Μιμή Ντενίση είναι πολύ πιθανόν να έχει ήδη παντρευτεί με τον αγαπημένο της Σωτήρη Πολύζο, δημοσιογράφο στο επάγγελμα. Βέβαια, επίσημα και οι δύο τοποθετούν χρονικά το γεγονός περίπου τον Οκτώβριο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που δεν αποκλείουν μυστικό γάμο-express μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μιμή πριν από λίγες εβδομάδες επισκέφθηκε με την κόρη της Μαριτίνα και το πατρικό σπίτι του δημοσιογράφου στο Βόλο.

Χαμογελά ξανά
Ευτυχισμένη μετά από αρκετό καιρό είναι πάλι η Στέλλα Καπεζάνου. Ο χωρισμός της από τον Γιάννη Φιξ, με τον οποίο έχουν και ένα παιδάκι, δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία για κανέναν από τους δύο. Ωστόσο, και σ' αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνεται η παροιμία «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός». Η Στέλλα είναι πλέον στο πλευρό του επιχειρηματία Μανόλη Λαϊνόπουλου, με τον οποίο μάλιστα εμφανίστηκαν μαζί το καλοκαίρι στο επιτυχημένο πάρτι του κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη.

Φόρεσε μονόπετρο
Αν πιστέψουμε όσα λέγονται τις τελευταίες εβδομάδες, η Βίκυ Καγιά ανήκει πλέον στο κλαμπ των αρραβωνιασμένων, ενώ σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση γάμου λέγεται πως έγινε πριν από λίγο καιρό στη Σίφνο, όταν ο εδώ και δύο χρόνια αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης της δώρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ομολογουμένως πρόκειται για ένα από τα πλέον ευτυχισμένα celebrity ζευγάρια.

Πάλι στην αγκαλιά της
Το σίριαλ στη σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Κώστα Φραγκολιά προς το παρόν βρίσκεται σε happy φάση, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προβλέψει κανείς το end. Μετά από αλλεπάλληλους χωρισμούς και επανασυνδέσεις οι δύο νέοι είναι πάλι μαζί και, όπως λέγεται μάλιστα, ευτυχισμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά.