Περιπέτεια στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης

17.09.2008
Ενα ταξιδάκι αναψυχής ήθελε να κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής και τελικά του προέκυψε ένα ταξίδι άγχους και μεγάλου εκνευρισμού!

Ενα ταξιδάκι αναψυχής ήθελε να κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής και τελικά του προέκυψε ένα ταξίδι άγχους και μεγάλου εκνευρισμού! Τι ήταν όμως αυτό που χάλασε την απόδρασή του στη μαγευτική Ισπανία;

Εδώ και καιρό ο Νότης Σφακιανάκης είχε σχεδιάσει να αποδράσει μαζί με τη σύζυγό του σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Οι δυο τους θα ζούσαν στιγμές ξεγνοιασιάς και θα έβρισκαν χρόνο για να ανανεώσουν τη σχέση τους. Όλα αυτά όμως έμειναν στα σχέδια του γνωστού τραγουδιστή, αφού φαίνεται ότι είχε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο ή, για να είμαστε πιο σαφείς, χωρίς την αεροπορική εταιρεία. Πράγματι, γύρω στις 20 Αυγούστου ο Νότης με τη σύζυγό του ξεκίνησαν για να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους, που θα διαρκούσε τρεις μέρες. Η χώρα που επέλεξαν να επισκεφθούν ήταν η Ισπανία, αφού αρέσει και στους δύο. Ξεκίνησε λοιπόν το ταξίδι, αλλά μόλις πάτησαν το πόδι τους στη χώρα του φλαμένκο, άρχισαν τα προβλήματα. Λίγο μετά την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο και συγκεκριμένα εκεί που περίμεναν για να πάρουν τις αποσκευές τους διαπίστωσαν ότι μία έλειπε. Αναζήτησαν αμέσως τους υπεύθυνους του αεροδρομίου αλλά και της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδεψαν, για να ζητήσουν εξηγήσεις και να ερευνήσουν τι έγινε. Ο εκνευρισμός του Νότη ήταν φανερός. Τελικά, οι υπεύθυνοι τους ενημέρωσαν ότι κάποιες από τις αποσκευές τους δεν είχαν φορτωθεί από το σημείο αναχώρησης και είχαν παραμείνει στην Αθήνα. Αυτό εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον τραγουδιστή, που πλέον συνειδητοποιούσε ότι μάλλον το όνειρό του για ξεκούραση και αναψυχή δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Η περιπέτεια του ζευγαριού έληξε την επόμενη μέρα, όταν παρέλαβαν και τις υπόλοιπες αποσκευές τους, με αποτέλεσμα να τους μείνει μία μόνο μέρα για να χαρούν και περάσουν πραγματικά ξέγνοιαστα!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ