Ένας ωραίος δίπλα στον Γρηγόρη

18.09.2008
Από το στίβο των γηπέδων στο «πρωτάθλημα» της πρωινής ζώνης της τηλεόρασης. Ο λόγος για τον 28άχρονο Νίκο Μανώλα, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή τη χρονιά και θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο τα πρωινά μας

Από το στίβο των γηπέδων στο «πρωτάθλημα» της πρωινής ζώνης της τηλεόρασης. Ο λόγος για τον 28άχρονο Νίκο Μανώλα, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή τη χρονιά και θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο τα πρωινά μας.

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν συμμετείχε στο «Πιο πολύ την Κυριακή» διεκδικώντας το εισιτήριο για ένα ταξίδι στο διάστημα. Ο γοητευτικός Νίκος από το πρώτο λεπτό της παρουσίας του εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεκίνησε να «φλερτάρει» με τα τηλεοπτικά πλατό. Τέσσερις συνεχόμενες Κυριακές ήταν αήττητος και αυτά σε συνάρτηση με τους έξυπνους ελιγμούς του και το λόγο του είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον του παρουσιαστή του «Όμορφου κόσμου».

Οι δυο τους κράτησαν φιλική επαφή όλο αυτό το διάστημα στο μεταξύ ο Νίκος αγωνιζόταν με την ομάδα μπάσκετ του Αιγίου και φέτος έγινε το μεγάλο deal. Ο δίμετρος κυριολεκτικά Νίκος Μανώλας μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ μας εκμυστηρεύτηκε: «Από το πρώτο λεπτό της παρουσίας μου στο παιχνίδι ένιωσα ότι αυτός ο χώρος μου ταιριάζει. Έχω μάθει να αγωνίζομαι και αυτό έκανα και στην περίπτωση αυτή. Διεκδίκησα τη συνεργασία και είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά θα είμαι στην ομάδα του Γρηγόρη, τον οποίο νιώθω πολύ κοντά μου».

Ποιος είναι;
Ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Γεννήθηκε στη Δράμα και είναι μοναχοπαίδι του Δημήτρη και της Κυριακής Μανώλα. Ήρεμο και πάντα χαμογελαστό παιδί, τον χαρακτήριζε από μικρό η συνέπεια και, φυσικά, τα λαμπερά του μάτια. Στην εφηβεία δεν έκανε πολύ ακραία πράγματα και το μόνο που έχει να αναφέρει από εκείνη την περίοδο είναι η αγωνία της μητέρας του, γιατί εξαφανιζόταν για ώρες παίζοντας μπάσκετ, που ήταν από μικρή ηλικία η μεγάλη του αδυναμία. Αυτό όμως δεν του στερούσε ώρες από το διάβασμά του, όπως αποδεικνύει το πτυχίο που έχει πάρει στην πληροφορική. Στις σχέσεις του είναι δοτικός Καρκίνος στο ζώδιο, αλλά και διεκδικητικός. Δύσκολα θυμώνει, αλλά αν συμβεί αυτό, «ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε», όπως μας είπε χαμογελώντας. Παρ όλα αυτά, τον τελευταίο ένα χρόνο είναι μόνος, καθώς τελείωσε μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Παράλληλα με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αυτή τη σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα της Ραφήνας, αφού ο αθλητισμός είναι το οξυγόνο του.