Ο Πάριος παντρεύει το γιο του

16.09.2008
Μεγάλη χαρά νιώθει το τελευταίο διάστημα ο τροβαδούρος του έρωτα. Του τη χάρισε ο μικρότερος γιος του από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα, ο Θανάσης Βαρθακούρης, όταν του ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Από τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Μεγάλη χαρά νιώθει το τελευταίο διάστημα ο τροβαδούρος του έρωτα. Του τη χάρισε ο μικρότερος γιος του από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα, ο Θανάσης Βαρθακούρης, όταν του ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης τους ο Θανάσης Βαρθακούρης δήλωνε τρελά ερωτευμένος. Κι αυτό γιατί θεωρούσε πως στο πρόσωπο της γοητευτικής κοπέλας, που δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz, είχε βρει την ιδανική σύντροφο. Παρόλο που πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως αυτός ο έρωτας σύντομα θα λάβαινε τέλος, οι δυο τους απέδειξαν πως όχι μόνο δεν χώρισαν τους δρόμους τους, αλλά όσο περνάει ο καιρός νιώθουν ακόμα πιο ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλο. Πρόσφατα, λοιπόν, αποφάσισαν από κοινού να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, καθώς διαπίστωσαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Έτσι, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού φιλικού περιβάλλοντός τους, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες, αφού σκοπεύουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε λίγους μήνες. Όσο για τον Γιάννη Πάριο; Στους δικούς του ανθρώπους δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτή την τόσο ευτυχή εξέλιξη στη ζωή του γιου του, καθώς γνωρίζει καλά πως η μέλλουσα νύφη του θα τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Όπως είναι φυσικό, την έχει γνωρίσει, τη συμπαθεί και την έχει σαν κόρη του. Άλλωστε, από τότε που είναι μαζί οι δύο ερωτευμένοι νέοι, ο ερωτικός τραγουδιστής έχει διαπιστώσει στη συμπεριφορά του Θανάση αλλαγή προς το καλύτερο και ο ίδιος την αποδίδει στην πολύ καλή σχέση του ζευγαριού. Οι δύο ερωτευμένοι νέοι από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους αποφεύγουν τα κοσμικά καλέσματα και διάφορα άλλα events, αφού έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από σχόλια και κυρίως από τους φωτογραφικούς φακούς. Ακριβώς επειδή προσέχουν πάρα πολύ κάθε τους κίνηση όσο καιρό είναι μαζί, είναι πάρα πολύ λίγοι εκείνοι που γνωρίζουν για τη σχέση αυτή. Το μεγάλο μυστικό τους το έχουν μοιραστεί μόνο με φίλους τους, μιας και τόσο εκείνος όσο κι εκείνη είναι low profile άνθρωποι και απεχθάνονται κάθε είδους δημοσιότητα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα προσωπικά τους. Πάντως, απ ό,τι μαθαίνουμε από το φιλικό τους περιβάλλον, περνούν πολύ καλά μαζί και παρά το γεγονός ότι δεν βγαίνουν ποτέ σε κάποιο «in» στέκι της Αθήνας και δεν δίνουν το «παρών» σε κοσμικά καλέσματα, φροντίζουν να αξιοποιούν διαφορετικά αλλά το ίδιο ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Το ζευγάρι είναι πλέον έτοιμο να επισημοποιήσει το δεσμό του, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, και οι δύο επιθυμούν ο γάμος τους να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Πόσο όμως μπορεί να κρατηθεί μυστική μια τόσο ευχάριστη εξέλιξη στις ζωές δύο ερωτευμένων ανθρώπων;