Ανταρσία στους συνεργάτες της Μαντόνα!

01.09.2008
Η ομάδα των τεχνικών που υποστηρίζουν την περιοδεία της Μαντόνα απείλησε να παραιτηθεί μετά την εγκατάστασή τους σε ένα φτηνό ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο

Η ομάδα των τεχνικών που υποστηρίζουν την περιοδεία της Μαντόνα απείλησε να παραιτηθεί μετά την εγκατάστασή τους σε ένα φτηνό ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο, ενώ εκείνη θα έμενε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο-πύργο με 13.500 ευρώ τη βραδιά.

Τα περισσότερα από τα 250 μέλη του πληρώματος του προσωπικού της Μαντόνα, εξαγριώθηκαν αφού ταξίδεψαν στη Νίκαια με την Easy Jet και μετά οδηγήθηκαν σε ένα μουντό ξενοδοχείο μιας φτηνής αλυσίδας των 60 ευρώ τη βραδιά.

Σε αντίθεση η Μαντόνα, ο 39χρονος σύζυγός της, η 11χρονη κόρη της, Λούρδη και οι γιοί της Ρόκο, 8 ετών και Ντέιβιντ, 2 ετών ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ και κατέλυσαν σε έναν πολυτελή πύργο του 11ου αιώνα, στο Σατώ Σεν Ζανέτ.

"Όλοι είναι έξαλλοι μαζί της και πολλοί θέλουν να παραιτηθούν. Νιώθουν ότι του φέρονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παρά την σκληρή δουλειά των τελευταίων λίγων μηνών", λέει ένας από τους τεχνικούς.

Εξαίρεση στην αδικία αυτή αποτελούν δώδεκα από τους πιο στενούς βοηθούς της 50χρονης τραγουδίστριας που την ακολούθησαν στον πύργο. Ανάμεσά τους ο προσωπικός της σεφ, η εξαμελής ομάδα που περιποιείται την εμφάνιση της, ένας χειροπράκτορας και μια μασέζ.

Ανάμεσα στον απαραίτητο εξοπλισμό της περιλαμβάνονταν ένα ελικόπτερο για τη γρήγορη μεταφορά της στο χώρο της συναυλίας, με το οποίο μεταφέρθηκαν στον πύργο ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις, μετά το τέλος του δεύτερου σόου της Μαντόνα στην πόλη.

Αλλά στα παρασκήνια, το προσωπικό είναι δυστυχισμένο από τις συνεχείς απαιτήσεις και τα νεύρα της. "Τους τελευταίους μήνες η ατμόσφαιρα βράζει στην ομάδα. Τα προβλήματα άρχισαν κυρίως μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για την κρίση στον γάμο της" λέει μια πηγή απ' το περιβάλλον της σταρ.

Και συνεχίζει: "Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να μένουμε σε άθλια ξενοδοχεία και να πετάμε με φτηνές αεροπορικές εταιρείες, ενώ εκείνη είναι μέσα στη χλιδή. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα τα παρατήσουν, αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί".