Τι κάνει η Μαντόνα στα παρασκήνια

29.08.2008
Μετά την εμφάνισή της στη Νίκαια, την Τρίτη 26/8, όπου αποθεώθηκε τόσο από το κοινό, όσο και από τους διάσημους θαυμαστές της Μπόνο και Έλτον Τζον η Μαντόνα βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.

Μετά την εμφάνισή της στη Νίκαια, την Τρίτη 26/8, όπου αποθεώθηκε τόσο από το κοινό, όσο και από τους διάσημους θαυμαστές της Μπόνο και Έλτον Τζον και την πρόσφατη εμφάνισή της στο Βερολίνο, χτες Πέμπτη 28/8, η Μαντόνα βρίσκεται σε μεγάλα κέφια. Έτσι έληξε και η παλιά διαμάχη της με τον Τζον που την είχε κατηγορήσει δημόσια το 2004, ότι τραγουδούσε λάθος σε κάποιο πλέι-μπακ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, προτεραιότητα της σταρ σε όλη της περιοδεία της με τους 51 σταθμούς είναι αφενός το σόου να είναι τέλειο και αφετέρου, να είναι ευχαριστημένοι ο άντρας και τα παιδιά της: "Όσο πιο σκληρά δουλεύει τόσο πιο ευτυχισμένη είναι. Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε χορεύτρια. Ξέρει τη σημασία της πρόβας".

Στα παρασκήνια

Πίσω απ' τη σκηνή, όλα είναι ήρεμα και οικογενειακά. Δίπλα στο καμαρίνι της Μαντόνα υπάρχει ένα πλέϊ-ρουμ για τα παιδιά. Πριν την πρεμιέρα της περιοδείας στο Κάρντιφ της Ουαλίας, η 50χρονη τραγουδίστρια έκανε μια μάσκα ομορφιάς και μασάζ".

Πριν από κάθε εμφάνισή της αφιερώνει μια ώρα για να φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της και μετά κάνει λίγες φωνητικές ασκήσεις. Στη συνέχεια έχει γυμναστική, συνήθως ελεύθερα βάρη.

Η 11χρονη κόρη της, Λούρδη παρακολουθεί συχνά της μητέρα της απ' την κουίντα. Δεν είναι υποχρεωτικό. Το κάνει όποτε θέλει και συχνά μιλάει με τους χορευτές. Η Λόλα, όπως είναι το χαϊδευτικό της, μπορεί να έχει μαμά σούπερ σταρ, αλλά δεν είναι κακομαθημένη. "Είναι προσγειωμένη. Η Μαντόνα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά" ορκίζεται η εκπρόσωπος της.

Παρά τις φήμες για ρίξη μεταξύ τους, ο άλλος πιο θερμός υποστηρικτής της Μαντόνα στα παρασκήνια, είναι ο σύζυγος της Γκάι Ρίτσι. "Ο Γκάι ήξερε ποιαν παντρευόταν. Γι' αυτό κι αφιερώνουν πολύ χρόνο ο ένας στον άλλον όταν βρίσκονται μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Ο γάμος τους είναι μια χαρά", επιμένει η εκπρόσωπος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του ίδιου, ο Γκάι Ρίτσι δεν θα ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του προς της Μαντόνα (όπως συνηθίζεται στην Αμερική), στην επόμενη επέτειό τους.