Η Δανάη Μπάρκα (μάλλον) είναι ερωτευμένη και το αποκάλυψε πολύ διακριτικά

27.05.2024
Η Δανάη Μπάρκα (μάλλον) είναι ερωτευμένη και το αποκάλυψε πολύ διακριτικά
Μία ανάρτηση που κρύβει (ή αποκαλύπτει) πολλά για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του Mega.

Mετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της και αυτό του Φίλιππου Τσαγκρίδη, φαίνεται πως η Δανάη Μπάρκα γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια είχε ένα απίθανο Σαββατοκύριακο και μοιράστηκε μερικές από τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκε με τους δικούς της ανθρώπους. Η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου έγινε νονά και η Δανάη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Preview

«Εσείς πώς περάσατε την ημέρα σας;; Εμείς,στην πιο ωραία βάφτιση με πολλά χαμόγελα,χαρά & ωραίες αγκαλιές! Να μας ζήσεις Δημητράκη μας!!», διαβάζουμε στη λεζάντα και οι φωτογραφίες ξεχειλίζουν φως.

Μία από αυτές, όμως, φάνηκε να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον το κόσμου καθώς μας δείχνει το χέρι της πλάι σε ένα ανδρικό χέρι.

Preview

Την «κατάσταση» σχολίασαν και στο Πάμε Δανάη το πρωί της Δευτέρας όπου η παρουσιάστρια δήλωσε ένα «Συνοδευόμουν» και τα σενάρια «πήρα φωτιά».

{https://www.instagram.com/p/C7btgNpsveG/?img_index=1}

Βέβαια το πράγμα δεν έμεινε εκεί καθώς ένα story της Δανάης έριξε κι άλλο λαδάκι στη φωτιά. Ένα ποτήρι νερό βλέπουμε και οι στίχοι του John Green με τους οποίους επέλεξε να τη συνοδεύσει ίσως είναι μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

«Ερωτεύτηκα με τον τρόπο με τον οποίο αποκοιμιέσασι, σιγά στην αρχή και μετά με τη μία» (Fell in love the way you fall asleep slowly and then all at once)

Εν αναμονή νεοτέρων λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.05.2024 - 17:57